IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Älä osta mitään - päiväPerjantai 28.11.2008 20:17

Aika moni oli samaa mieltä kuin minä, nimittäin Prisman ihmismassasta päätellen. Ai mitä mieltä? No että ihan turhia tommoset äläostamitn-päivät. Jos joku on sattumalta kuullut, että tänään on sellainen. On aika vähän mainosteltu, mutta parempi niin, sillä mainosaikakin pitää ostaa. Ihan vaan tiedoksenne, mokomat hipit.

Ehkä globaalit ilmastonmuutosvaikutukset ja kaikki muu paska kävisi ilmi paremmin, jos vietettäisiin Autotonta vuotta ja Älä osta mitään - kuukautta, saattaisi tehdä jopa nykyisen ylikiireisen McHesburgerCitykansan kekseliäisyydelle ja viitseliäisyydellekin ihan hyvää. Stop uusavuttomuudelle...niin, yhdellä S-kirjaimella. Ei nyt taas sekoiteta niitä tupakattomia poppareita tähän.

Okei, okei, taas tuli maalaislapsen mitään-en-koskaan-ole-saanut-ilmaiseksi-vuodatus, niinkö? Njah. Ostettiin tänään joulukinkku. Kauppalaskukin (korostan, kahden ihmisen tarpeet) oli 190 euroa. Aikamoista porvarimeininkiä, Sue on kuulkaas jo niin hurjasti kaupunkilaistunut. Mutta hei haloo, olisin ostanut sen kinkun joka tapauksessa! Varmaan olisi ollut yhteiskunnallemme hyödyllistä, jos olisin tänään viettänyt äläostamitään-päivää ja käynyt riipaisemassa samaisen tuhannen mummon laskun riisto-S-ryhmän liikkeessä huomenna?

Mietihän, kahvilasta loppuu kahvinporot kesken lounasajan. Putiikki pistää ovet kiinni, koska ei voi käydä mistään kyseisenä päivänä tuotetta noutamassa, sillä se nyt sattuu olemaan heidän omien eettisten arvojensa vastaista.Ja sitten se bensa loppuu Mini Cooperista Jyväskylässä, niin onko pakko kävellä kotiin Rovaniemelle, sillä myös juna/bussilippu pitää ostaa..no ei! Voi mennä junalla pummilla ja saada sakot, koska sehän ei ole enää ostamista, ja joukkoliikenne on oikein kiva juttu. Voi saatana...

Vielä viimeinen esimerkki: mitä tekee kukkaistyttö, kun Älä osta mitään- päivänä alkaa "ne"?
Kietaisee itsensä kestovaippaan, vai? No...no niin no...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.