IRC-Galleria

Green Dayn keikasta minifestari???Torstai 25.02.2010 14:04

Moni fani on järkyttynyt Voicen uutisoinnista, että Green Dayn keikka muuttuu minifestariksi ja Green Dayn soittoaika lyhenee. Fanien huoli on turha!

Tapahtuma on edelleen Green Dayn keikka, Green Day on pääesiintyjä ja soittaa ihan täyspitkän setin. Setin pituus ja sisältö on ihan kokonaan bändin itsensä päätettävissä.

Green Day päättää myös lämmittelijöistä, siis siitä kuinka monta niitä on ja mitä ne ovat. Julkaisemme muut esiintyjät sitä mukaa kun niitä vahvistuu.
Isoilla keikoilla on lähes aina vähintään yksi lämmittelijä, ja eikös ole vain mahtavaa, että samalla hintaa näkee useamman huippubändin? Green Daytä odotellassa voi siis nauttia näistä erityisvieraista.

Mikäli tapahtumaan tulee toinen lava, kuten Voice uutisoi, niin nämä isot bändit eli special guests, soittavat kaikki päälavalla.

Minifestivaaliajatus pitää sisällään meidän halumme järjestää mukava iltapäivä ja ilta, joiden aikana tapahtuman kiistatonta päätähteä odotellessa voi nauttia lämmittelijöistä ja mahdollisesti festareille tyypillisistä muista aktiviteeteista.

Live Nation Finland

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.