IRC-Galleria

Susutuan

Susutuan

is very happy!!! =) =) <3

♥ ♥ ♥ ♥ ☻☻☻☺☺☺Keskiviikko 27.12.2006 20:31

(¯`v´¯)
`*.¸.*´
¸.*´¸.**¨) ¸.**¨)
(¸.*´ (¸.* .*´¸¸.*¨¯`*.


oon erittäin onnellinen tällä hetkellä! viime viikon maanantaina oli meitin parisuhteen 2v ja 6kk-päivä, jonka kunniaks päätettiin jo kuukautta aiemmin juhlistaa, menemällä kihloihin. ostettiin hienot hiotut ja timanttiset sormukset, käytiin romanttisesti Valentinassa syömässä ja luvattiin ikuista rakkautta! oli kyl todella herkkä ja tunnelmallinen, sekä jännittävä tilanne kummallekkin osapuolella. ei olla kumpikaa ennen koettu tällästä onnea!!=)) <33 on nyt niin mielettömän hyvä olla, ettei tosikaa. muahan on kosittu ennenki kaks, kolme kertaa(eri miehet!), mutten oo koskaa ollu vielä valmis moiseen. nyt oon ja oon mielissäni, et saan just nyt kokea tän kaiken ihanuuden, rakkaani kanssa!!=)) ♥ ♥

eilen sitte juhlittiin sukulaisten ja perheen kanssa mun myöhästyneitä synttäreitä. tänä vuonna aattelin jo hyvissä ajoin, et juhlitaan kerranki joulun pyhien aikaa, ni mahollisimman moni pääsee, ku ovat jouluansa täällä viettämässä monet. kummitki tuli Mäntyharjusta asti tänne, ja kaukaisimmat sukulaiset nuapurista saakka.. eli matkaa oli paljon!!;) kyllä meinas mummiki pudota tuoliltaan, ku kuuli ihanat uutiset!! kukaa ei ees arvannukkaa mtn..!! oli tarkotuski yllättää, tietyt ihmiset.

huomena loppuuki sit määräaikanen työ, ja lähen luultavasti perjantaina Heidi-ystin luokse Lahteen. tarkotus ois mennä joulun jälkeisiin aleihin..=)

8.1 alotan sit myyjän opinnot, ja lastenhoitajan.=)) eli ahkeria(?) päiviä on tammikuussa tiedossa, sillon mua ei pahemmin galleriassa, eikä mesessä näekkää. otan opiskelut ihan tosissani!!=) ;)

tähän on hyvä päättää, ku yhen vkon aikana mulle on sattunu niin paljon kaikkea hyvvee ja vielä lupauduin melko varmasti auttamaan erästä tuttua vanhusta aina sillon tällön, pienissä askareissa, pientä korvausta vastaan, ni saan vähän opiskelurahojaki!!;) ja talorahhaa..=)) ;)

♥ rakkautta ja hyvää mieltä kaikille ystävilleni ja tuntemattomillekkin toki!!!♥



♥♥Friendship is boat at that moment when one person says to another; "what! you too thought I was the only one."♥♥
--C.S. Lewis.--


♥♥♥ HANITZU; I LOVE YOU SO, SO MUCH!!! and every day more and more..!!! I´m so happy with you, and you are the one and only one!!!♥♥♥ =)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.