IRC-Galleria

Heh :pKeskiviikko 15.08.2007 13:58

No niih Koulu on alkanut ja ollaan jo puolivälissä viikkoa :) Maanantaina alkoi koulu 8 ja loppui 14.15. Aika normi päivä oli paitsi puhuttiin mitä olemme tehnyt kesälomalla ja kaikenlaista semmoista.Eilen aivan normi päivä ja pitkä sellainen 8-16.15 xD Oli aikamoista hässinkiä kun en tiennyt että minulla oli kuvankäsittelyn tunti Linux tuntien päällä.Olin 2 tuntia sitten kuvankäsittely tunneilla ei ollut minun lisäkseni kuin yksi mies.Tulin takaisin Linux tunneille paitsi minulla oli omia henkilökohtaisia asioita hoidettavana,kelassa piti käydä opintotuen takia.Soittelin Pirrellekin et se asia on hoidettu,piti käydä pankissa myös,puhuttiin ettei mun kannata enää lähteä koululle yhden tunnin takia.Tänään on keskiviikko ja minulla ei ole enää kuin yksi tunti jäljellä Sulautetutjärjestelmät tunti -> eli digiboksista puhutaan.

Ihmiset joskus osaavat olla tyhmiä....

Siis ihan vitun tyhmii.
Mitä järkee on esim. heiluu jossain tivolin maailmanpyörässä SEISOVALTEEN tai mennä junaraiteelle päättää päivänsä, ITSEMURHA!

Eilen tosiaan hyvinkään aseman lähellä, kun olin tulossa Rixuun, joku oli sit päättänyt jättäytyä junan alle ja tulin puoltuntia myöhemmin VASTA Rixuun.

Huhhuh, ehkä helle tekee ihmiset ihan hulluiks.

Olen ollut Riihimäellä Pirrellä viime viikon keskiviikosta lähtien,ja on ollut mukavaa murun luona <sydän> Ensi kuun 7 päivä tulee minulla ja Pirrellä puoli vuotta yhdessä,elämäni parasta aikaa on ollut nämä kuukaudet,on ollut riitoja ja turhia semmoisia.Me olemme sopineet nekin ja olemme niin onnellisia kuin koskaan voi kuvitella <sydän> RAKASTAN SUA RAKAS <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.