IRC-Galleria

TheOdoshi

TheOdoshi

The sadness on the face will probably be gone tomorrow.

tatuointi.Sunnuntai 04.05.2014 23:39

Haluan tatuoinnin. Tai no oon halunnu iätkaiket ja vakavasti miettinyt kuustoista vuotiaasta (jollon äiti lupas maksaa mun tatuoinnin, kuten vielä siitä parina vuotena eteenpäin) mutta otan tämän turhan vakavasti. :D (Ihan hyvä toisaalta, kun loppu ikäni sitä leimaa sitten kannan.)

Oon harkinnut, että alan nyt säästämään rahaa siihen. Ongelma on vain se, että mitäminnemiksi. Okei, tiedän haluavani feeniksin. Toisaalta taas haluan käsivarteen tatuoinnin, mutten tiedä haluanko siihen sitä feeniksiä. Ja no haluaisin merenneidon, mutta senkin sijainti nyt on yksi kysymysmerkki. Enkä oo vielä keksinyt tarpeeksi kivaa merenneitoa. :D Enkä löytänyt oikeanlaista feeniksiä. (Okei ja haluan n. 80% suunnitella itse tatuointini.)

Feeniksistä on jo jonkunlainen visio tai kaksikin. Ongelma on se, että haluanko sen isona selkään, keskikoisena lapaluuhun vai pienenä tuohon käsivarteen, jonka haluan tatuoida.

Turhaa galleria avautumista, mutta kun eilisen yön taas pohdiskelin tätä(kin) asiaa tuijotellessani valkosta paperia, johon piti piirtää suunnitelmia... Eikä facebookiin jaksa kaikkea rustata ja twitterissä on merkkirajoitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.