IRC-Galleria

Mistäs sitä alottas..Sunnuntai 15.03.2009 17:04

Piti eka lähtee hakee puhelint mut sit en saanu numeroo et ois voinu soittaa etten pääsekkään :D

No päädyin sit miittaamaan laatu lindan (JOKA EI KOSKAAN TEKISI MITÄÄN LAITONTA..)
Siinä sitte pyörittii ja päädyttiin lauraa? vastaan hertsikkaan ja siitä maskottiin yhdelle oluselle jonka jälkeen mentiin himaan helvetin kyytiä pötköttää (NOIN SEN PITI MENNÄ :DDD!)

Ekaks luultii portsari spurguks ja about juostiin karkuun ennenku tajuttiin lause "PAPERIT?"
Tämän jälkeen löysimme oivan pikku nurkkauksen missä turisimme niitä näitä ensinmäisten oluiden ajan kunnes juttu alkoi lentää (POKAA SE POKAA SE..) Ja lindan exä lähetti valloittavia viestejä hymyllään ja puhelimellaan ;)

yhtäkkiä pöytäämme iski todella miehinen porukka Ö tason jalkapalloharrastelijoita joille nurkkauksessamme naureskelimme tässä teille otteita bissejen siirtelyn lomasta
"Shiis mä tiiän et ku se pallo tulee ni sä vedät sen tollei" (Hillitön tuoppien siirtely ja käsillä selittämisen mm kisoissa korkealla pääsevä suoritus) ja sit keskität sen ja pena tulee ja pukkaa ja maaaaaliiii!

Hetken tätä miehistä elämöintiä kuunteltuamme päätimme soittaa nurmijärven kruunatulle isomunalle kaikkien tuntemalle ja rakastamalle jevelle (Naamioitiin puhelu saat pillua äkkiä tänne vaik oikeesti se sai vaan malarian trooppisessa ilmastossa myöhemmin asiasta lisää..)
Jeve on tyypillinen nyky nainen jonka 10min olikin rapea 20minuuttinen YLLÄTYS YLLÄTYS..

Jeven ja en nyt muista nimeä lihaskimpun tultua siiryimme toiselle sohvalle jossa meitä baarin sopukoista tarkkailtiin ja haaremiksi nimettiin! Jotenkin päädyttiin bilistä pelaamaan se vasta olikin turvallista ku linda pienessä humalassa taiteili palloja millon seinään milloin minnekin muttei kyllä pussiin menny ku pari ja nekin niin sanoinkuvaamatomalla tuurilla! Sai väistellä hiki hatussa, Onneksi henkilövahinkoilta vältyttiin.. :o!

Bilistä pelatessa tämä temperamenttinen pleijeri myös pamautti mua biliskepillä päähän koska ei kestänyt komeamman ja ihanemman ihmisen voittoa tässä ihanassa lajissa.. Josta ois kuulemma pitänyt maksaakkin mutta me oltiin agentteja ja todettiin joo kyllä me kohta tuodaan pallot ja maksetaan tottakai ollaanhan niin rehellisiä ja suoraselkäisiä! Varsinkin linda joka ei edelleen ikinä ottaisi mitään laitonta!

Jevelle kävi hassusti ja hän joutui puhelinterapeutiksi kiitos erään nimeltä mainitsemattoman menkkapillun jonka auton takakonttiin joku herrasmies oli oksentanut.. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja tyhjensin rakkaan jeven bissen salakavalasti ! Kun öljyvuoto oli tyrehdetetty siltä illalta ja ilta jatkui bissen ja salmarin muodossa joka sitten pienentyikin pelkkään salmariin =D

Tämän kuultuaan sympaattinen lihasmies arnold jr totesi että tässä teille lapsoset kaksikymmentäeuroa hakekaapa kaljaa oi sitä autuutta kun jeve viittoo sohvalta että ei bisseä lindalle ja meikäläinen tulkitsee tämän homahtavan sormien heiluttelun joka tulee nurmijärven pahimmalta gigololta että ai yksi lisää JOO!

Kuskimme kattoi hieman "AHA" Fiiliksin tuodessani hilut käteen ja iloisesti kiittäen :::D Tämän jälkeen kaljaa litkiessämme saimme idean vuosisadan jatkoista.. Voi jumalauta sitä jonoa mikä piti karsia on niin tylyä sanoa ei niinkin kauniille naisille.. :'(

Ja lindankin piti miettiä pitkä tovi kenet hän soveltaa haaremiinsa ;)))
Monen kaljan jälkeen suuntasimme ulos kateellisten katsoessa "tossa ne menee !" Vedettiin jeven kanssa kunnon tyylikkäät dressman kävelyt naiset kainalos ja hymy korvissa "päässä jyskytti KOHTA NAIDAN KOHTA NAIDAAN" Kai portsarilleki tuli jokunen 50e seteli heitettyy kato ku ei oo massist kii ;)

Autossa jota moni luonnehti katujen pimeydessä ja nurkissa totaaliseksi pussy vagoniksi lähtivät 4 pientä elefanttia kohti nurmijärveä muotitietoisten nykynuorten bilemekkaa ;) Jouduttiin matkallakin tyrmäämään toinen toistaan ihanempian ihmisten tulo (KAIKKI MESSII KAIKKI MEILLE :DDD)
Kävimme myös extreme pissalla kimpassa koska kahteen päätyyn mentiin ja lujaa mutta siitä lisää myöhemmin ;)!

Päästyämme keimolan kusiselta huoltoasemalle bilepaikalle (KESKELLE METSÄÄ VITTU NURMIJÄRVELLE.. :') ) Korkkasimme kaljat ja tutkimme tarjontaa.. Jeve rupesi kokiksi ja teki pikkupurtavaa jonka jälkeen istuimme alas ja ilmasta pystyi haistamaan kiiman,kaljan ja testosteronin ! Jossain vaiheessa nurkasta kuului kraks ja joku murtui 3kk suhde selvyyden kanssa oli historiaa! Päästyämme sisään veli vihreä antoi minulle naurun ja ilon ihanuuden josta näin aamulla kotiin selvinneenä voin todeta että ai saatana mun vatsaLIHAKSET..

Mutta päästyämme takaisin sisälle veli vihreän hoivista päädyimme kaikki erinäiseen mukavuuden asteisiin ja paikkoihin.. Vessasta kuului sekalaista möngerrystä ja kolinaa jeven etsiessä sitä oikeaa pöntön reunalta.. Itse tein lähempää tuttavuutta lindan pyllyn kanssa sen toimiessa erinomaisena tyynynä kiitos parin liikakilon.. ;)))

Dropakin sai kyytiä internetin ihmeelisessä maailmassa kun linda hurjistui !
Jossain vaiheessa veli vihreä johdatti meidät mitä mielenkiintoisempiin puuhiin jota voisin tässä välissä sanoa nukkumiseksi kahden päädyn kautta !

Ja aamulla herätesämme kuka mistäkin ja kuka kenenkin kanssa oli trooppinen ilmasto tehnyt temput ja krapulanpoikasen ja herra jumituksen luoksemme kutsunut kera kulttuurishokin NURMIJÄRVI MITÄ VITTUA..

Todellisuuteen palattuani kömmin rohkeasti jeverakkaani kainaloon kuorsaamaan <3 Josta päädyin monien mutkien kautta takaisin kotiin..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.