IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hups, oho.Torstai 22.03.2012 09:32

Jääny vähä kirjottelu vähemmälle kiireiden takia...
Ollaan tää viikko kuljettu isän kyydillä kämpille pakkaileen. Voin vain sanoa, että unen tulo on illalla taattu kun herää jo ennen kuutta tekemään aamutallin ja ennen seitsemää onkin sitten jo kämpillä n. 13 kilometrin päässä. Kaiken lisäksi meijän pakkauksessa ei ole mitään järkeä, se koko kämppä on ku hävityksen kaaos ja pompin huoneesta toiseen hädissäni tietämättä mitä teen. Noh, pikkuhiljaa? Saatiin me sentään makuuhuoneen kaapit ja vaatehuone pestyä. Tänään on siis vapaapäivä pakkailuista, koska ei oltas saatu Jeepiä lainaan päivän ajaksi.

Seuraavaksi aijon kehua Soneraa erittäin hyvästä ja nopeasta palvelusta.
Eli siis, mun vanha ZTE blade (ensimmäinen malli) tuhoutui sunnuntaina aivan totaalisesti, kun hevonen juoksi hokkikengät jalassa yli. Valitettavasti mikään puhelin ei kestä 550 kiloa hokkien varassa näytön päällä, joten näytössä on kauniissa kaaressa kolme reikää. Maanantai aamuna tilasin Soneralta itselleni Samsung Galaxy Xcover (S5690) hupelimen liittymän kanssa ja keskiviikkona sain jo käyttööni tämän paketin, ilman toimituskuluja tai avausmaksuja.
Puhelin on aivan mahtava, jopa normaalia lasia 4-5 kertaa paksumman Anti-scratch-lasin kanssa näyttö toimii todella luistavasti, eikä ole lainkaan "tahmea" käyttöinen kuten kuvittelin. Varsinaisissa toiminnoissa ei ole mulle mitään uutta tai erikoista, koska bladessa kaikki toimi lähestulkoon samaan tapaan, eli helposti. Kamera on niin hyvä kuin Samsungilta voi odottaa, eli ei kovin hääppöinen. Taskulamppu on todella tehokas ja tervetullut lisälaite hevosen omistajan arkeen sekä muotoilu on suhteellisen kaunis, eikä puhelin ole liian liukas kädessä.
Ainut melko iso kompastuskivi on xcoverin koko, se on todella suuri (121,5 x 65,9 x 11,95 mm) verrattuna bladeen. Mun pienillä räpylöillä on lähestulkoon mahdotonta käyttää puhelinta näppärästi ja sujuvasti yhdellä kädellä, joten käyttö on välillä vähän mummomaisen hitaan näköistä ja kuuloista. Liittymänä mulla on joku alkeellinen 50min+50txt -paketti, koska mulla ei ole varoja maksella suurempia laskuja. Bladessa on mukava 500min+1000txt+netti -paketti (laskukin oli sitten sen 40e), mutta valitettavasti Soneran paketit on kaikki sim-lukittuja ja sen purkamiseen taritsee koodin, jota ei saa ennen sopimuskauden loppumista, joten yritän pärjätä tällä niin kauan kuin on tarpeellista.
No mutta, nyt voisin vähän aikaa käydä Imladriksessa levuttelemassa mun kapteenia ja sitten alkaa raivolla siivoamaan tallia. See'ya.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.