IRC-Galleria

Merii kurisumasu minna-san <3Lauantai 25.12.2010 03:51

Jep jep, hyvää joulua kaikille rakkaat ystäväiseni n_n

Joulun vietto on sujunut mukavasti, kun saan toteuttaa ideaalilla tavalla vapaa-aamuni 8DD Huomenna: POKEMON<3 (... on se paska suomidubbi kylläkin mutta silti.. ADDICT!!<3 )

Sain joululahjaks kaikkee ihanaa 8D suunnillee tätärataa:

Leffalippuja, Pari vaatekappaletta (joista jopa tykkään 8D en koskaan saa lahjaks sellasii vaatteita joista tykkäisin paitsi jos pyydän/ toivon jotai tiettyä), Ison pörrösen makaavan Pikachu Raibow Promotion pehmon (joka on tosin vielä jenkkilästä matkalla =), Kosketuskynällä toimivan tabletin (macilleni siis, voi käyttää ties mihin 8), suklaata <3 , hyötyjuttuja (eli kaikkea sitä, mitä päivittäin kuluu)
+ saan äitiltä Poke Park - Pikachu's Adventuresin Wiille (en omista Wiitä mutta lainaan "puolpikkuveikan" ja kavereitten Wiitä =)
+ voitin mummon antamasta raaputusarpa joulukalenterista 10€ 8'D

On ollu ihan kiva päivä, tässä datailen viimesiä minsoja ennen suihkua jonka jälkee nukuskelee ennen ku POKEMON :3

Kaveri kertoi Desucruisesta eli Desuconin järjestämästä "Desu-risteilystä" 8DD En malta odottaa lisäinfoa asiasta! Mä menen jos ja kun pääsen / saan tietää tarkat säännöt ja että onko ikärajoja ym. :3

Mut ehkä höpisen huomen lisää jotai järkevää / vähemmän järkevää . Oon tälhetkel hyvin sokereis/ väsynyt / energinen/ innoissani (johtuu tosta risteilystä CX ) joten *haukotus*

Oyasuminanasai, minna <3 n_n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.