IRC-Galleria

-PridE-EnvY-AngeЯ-Sunnuntai 15.04.2012 01:11

Sinä kävelet kuin maaherra, maan valtias. Ei kukaan varmastikkaan haluu sun omaks pikku ruoka-astiaks. Katso ympärillesi ja kerro mitä näät. Luuletko oikeasti että kaikki pyörii vaan sun ympärillä? No ei ne todellakaan tee niin, ehkä korkeintaan sun pään sisällä. Mahtaa olla paljon patoutunutta myötähäpeää sun isälläsi. "Vanhempas on susta ylpeitä" ... Hah! Ootko kuullut tuota muka kertaakaan? Vaikka veriryhmäsi ois sama ja rakkaimpasi tekisi kuolemaa niin luovuttaisitko silti edes vertakaan? Sä kuvotat mua, ja varmasti montaa muutakin. Avaisit joskus jumalauta mielesi ennen suutasi!

Mutta mietin silti kuinka ihmiset sua jaksaa? Ootko oikeesti toisenlainen kulissien takaa? Jos voisin niin haluaisin elää päivän sinuna ja antaa sun huomata et ei ole helppoo minullakaan.

Silti kuitenkin vihaan sinua yli kaiken! Sä olet saanut kaiken mitä haluat. Kaiken mitä et tarvitsekkaan toisin, kuin minä; en yhtään mitään! Niele ylpeytesi! Huomaa saasteisuutesi äläkä koskaan ikinä mun nähden omaa persettäsi nuole!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.