IRC-Galleria

Emma 1,5v =DTorstai 25.03.2010 00:53

Nopeaa se aika menee voi tass vaan todeta !!!!!
Tänään ois pitäny olla neuvola/lääkäri mutta heh heh turhaan mentiin kun aika oli ollu 1h aikasemmin...sinänsä ihmettelen tota miks se neuvolatäti ei soittanu mulle missä viivyn tai jotain... kun mä eilen soitin sille ja kysyin voiko Emmalle ottaa ne rokotukset kun on hieman köhää. No saipahan ne pitää ylimääräsen kahvitauon =D
Saas nähä miten menee eka yö ilman tuttia ,Emma kun on nukahtanu aina tutin kanssa vasta. Nyt leikkasin sen pään eikä huoli tuttia ...enkä voi antaa uutta tuttia kun ei ole yhtään tuttia jemmassa .
Emma ei sit näköjään pottaile vaan pönttö on se mihin mennään .
Sanoja alkaa muodostumaan tosi hienosti...
Emma kun tulee pöytään istuun tai omassa keittiössä puuhailee niin sanoo kuokaa ,kuokaa . Huuteli viime viikolla kaupassakin KUOKAA KUOKAA !


Atte poika löysi viikonloppuna varpaat , toinen ihan ihmeissään . Ei vielä pahemmin kääntyile selältä mahallee ,oisko 5 kertaa kääntynyt ,mutta kauheesti koittaa sivuilta saaha tavaroita käsiin .
Kohta voi varmaan alotella noi soseetkin , kun alkaa jäbällä oleen ikää sen varta ja kun näyttää siltä ettei toi maito oikein pidä nälkää poissa .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.