IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Vilkas viikonloppuSunnuntai 13.08.2006 11:02

Minäkin heräsin jo 1,5 tuntia sitten. Jotenkin outoa kun poika nukkui niin pitkät unet. Oli pakko vähän herätellä häntä ettei tissit räjähdä. Reilut 6h putkeen on ennätys, mutta eilen sitten valvoikin koko päivän, mitä nyt jossain välissä nukkui 30min. Illalla oli jo niin väsynyt että oli pirun vihainen. Olisi syönyt vaan, mutta kun ei mahaan mahtunut niin sitten puklattiin ja huudettiin.
Nyt tiedän mihin ihmiset käyttää tuttia ;) No, meille ei sitä tule siltikään.

Perjantai venyi pitkäksi hevosreissun osalta. Yllätys - liikenteessä Annen kanssa :D
Tälläkertaa Julle ja isä saivat jäädä kotiin.

Heitimme ensin Carmen-aasin takaisin kotiinsa Millitallille ennen klo 19, jonka jälkeen ajeltiin Lohjalle.
Pitihän se arvata ettei sieltä niin vaan päästy. Marjo oli tökännyt heinähangon varpaastaan läpi ja vajaa tunti istuttiin suklaan ja cokiksen ääressä turisemassa hevosjuttuja. Niitä aina riittää. Sitten pitikin jo sanoa että itseasiassa meillä on jopa hieman kiire.
Rykäistiin Hemu traikkuun ja lähdettiin ajamaan Nurmijärvelle.

Hetahan laitettiin kokeeksi nyt sitten Juli Patilla. Se on siemennetty tänä kesänä 5 kertaa Siporilla ja joka kerta kaiken on pitänyt olla kohdallaan, ultrassakaan ei ole näkynyt mitään poikkeavaa. Siitä huolimatta tamma on ollut joka kerta tyhjä. Anne päätti koittaa vielä tämän viimeisen kerran eri orilla jos Sipori ja Heta vaan yksinkertaisesti ei sovi yhteen. Eipä tuo paljon lisää tässä konkurssissa tunnu... No, tammat ultrataan sitten syyskuussa kun Hetakin tulee kotiin. Katsotaan kaikki samantien.

Kello oli jo melkein 21 kun olimme saaneet Hetan laitumelle ja läksimme takaisin Nummelan suuntaan. Hilpaisin käymään Röykän Siwassa kun arvelin että Lauri polttaa verkkareitaan kotona lapsen kanssa - sitäpaitsi olin kuolemassa janoon ja arvelin ettei Mötleyn lastaaminen ainakaan oloa paranna.

Palasimme Millitallille puoli kymmenen maissa. Siellä Matleena jo omahyväisenä katselikin minua sähkölankojen yli. Se oli yli viikko sitten hajottanut riimunnarunsa kun olivat sitoneet sen parteen kiinni(!), mutta minulla oli vanha tuttu hinausköysi.
Lastaaminenkin meni vanhaan malliin. Soutamista ja huopaamista melkein 30min, kunnes tamma antoi periksi ja käveli traikkuun.
Olen itse oppinut jo kärsivälliseksi. Nyt tuntui välillä että palaa pinna kun kotijoukot odottavat, mutta sain onneksi pidettyä coolin ulkokuoren. Jos hermostun niin se on Matleenalle erävoitto. Jokainen virhe pidentään vakavuusasteesta riippuen lastausaikaa. Esim. raipaniskusta tulee 5min/osuma ja liinojen esiin tuomisesta 10min/yritys. Jos olen 5min vihainen, niin lastaus vaatii 15min enemmän rauhallista suoritusta ;)
Mutta tosiaan loppuviimein tamma käveli perässäni traikkuun. Siellä se on aina rauhallinen ja matkustaakin hyvin. Kotona olimme n.22:30 ja Elsa ja Matleena lyöttäytyivät kimppaan välittömästi.

Eilen saatiin aidattua mäen mutkassa oleva niitty kuntoon tammoja varten ja yön ne jo viettivät siinä. Heinää on melkein selkään asti, joten eiköhän tässä riitä viikoksi-pariksi vielä syötävää. Nyt kun aamusella kävin niitä katsomassa niin seisoivat tyytyväisinä metsikönrajassa kylki kyljessä.

Noin muutoin eilinen meni Solstrandissa nimenantojuhlaa valmistellessa. Täyttelimme Lassin kanssa 5 voileipäkakkua ja yhden täytekakun. Tänään on sitten vuorossa koristelu.
Jonkinlainen kiitoskorttikin pitäisi väkertää. Itse en photoshoppia osaa käyttää, mutta ehkä Lauri voi puolestaan tehdä sen, kun me muut keskitytään ruokapuoleen.

Njoo. Tässä voisi alkaa vähitellen miettiä suihkuun menemistä ja sitten valita parhaat vaipat reissuun. On aika nihkeä olo, kun Julle pissasi eilenkin päälleni ja puklasi sitten illalla vielä oikein sydämellä. Puolentoista tunnin päästä lähdetäänkin sitten takaisin SS-leirille jatkamaan valmisteluja. Vähän toivoskelen että saataisi rahaa lahjaksi - minulla on katsottuna se kantoliina jonka haluaisin ostaa. Mam-Eco, joko antrasiitin tai viinin värisenä (http://www.babyidea.fi/kantoliinoista/mameco.html) ja sitten pitäisi hommata kohtapuoliin se Ergo Lauria varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.