IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Keväänkö kosketuksia?Sunnuntai 22.01.2006 17:31

Laittelimme Laurin kanssa tänään Hallalle juoksunarun pihalle ja 20 pakkasasteesta huolimatta aurinko lämmitti mukavasti :)
Koira sai sitten harjoitella piuhan päässä oloa luunsyönnin ajan, itse tein sillävälin tallihommat joissa tulikin sitten miltei hiki kun lapiolla sai hakata jäätyneitä lantoja irti karsinanpohjalta.

Sunnuntai on saunapäivä. Kohta pitäisi lähteä isän luokse Solstrandiin. Pakata likapyykit ja puhtaat vaatteet, kammata tukka (viikonlopun unimaratonin jälkeen isossa takussa) ja lähteä liikenteeseen.

Olimme eläneet siinä uskossa että tänään oli viimeinen äänestyspäivä. Hyvä uutinen, että se onkin vasta viikon kuluttua! Voimme käydä sitten kirkolla samalla kun tulemme Helsingin lemmenlomaltamme. Tänään olisi taas joutunut kurvaamaan 20km ylimääräistä ennen Lopelle lähtöä ja toki ensi viikolla saan ihan kyllästymiseen asti toimittaa asioita ja istua autossa muutenkin.

Mahassa oli lauantai-bileet eilenillalla. Tulevaa äitiä mukiloitiin vähän väliä ja sitten oltiin taas kovin hissukseen kun isä yrittää tunnustella jos huomaisi jotain. Jos nyt jo potkitaan noin kovaa, niin auta armias mitä tämä meininki on kuukausien kuluessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.