IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Elämän positiiviset puolet :)Torstai 23.02.2006 12:44

Olen saanut todella ihanaa palautetta Elsa-tamman pelastamisesta. Kerrankin jokin asia, johon melkein kaikki ovat suhtautuneet iloisesti ja positiivisesti!
Iso kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka ovat kannustaneet ja tukeneet minua tässä päätöksessäni, etenkin hevostalli.netin väelle, joista varmaan osa tämänkin tekstin lukee.
On hieno asia että kerrankin puhalletaan yhteen hiileen, asiahan kuitenkin on tärkeä ja päämäärä yhteinen eli rakkaiden eläintemme hyvinvointi.

Itsestäni tuntuu, että minä olen se voittaja tässä asiassa. Sain todella hienon ja hyväkäytöksisen tamman - se oli enemmän kuin osasin odottaa. Vasta Elsan kotiuduttua selvisi että se on kantakirjakelpoinen eikä mahdolliset ongelmat olleetkaan niin suuria kuin olin aikaisemmin ymmärtänyt. Tamma ei hankaa kesäisin, vaan kestää valkuaista. Ainoa ongelma on kaura. Samoin puhuttu jännevamma on menneen talven lumia ja tiinehtyvyydestä ei oikein voi sanoa yhden siemennysyrityksen perusteella mitään.
Minähän sain kertakaikkiaan upean hevosen, joten joskus kannattaa ottaa riski ja napata se koppi sinne perään vaikka ei tarkkaan tietäisikään millaisen elukan vetää mukanaan kotipihaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.