IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

laiskottaa~Torstai 13.11.2008 14:33

joh, mun _piti_ olla tällä viikolla ahkera, muttaku... D8 Jos aion pysyy aikataulussa, mun tosiaan pitäis saada ne 15 sivua tehtyä tiistaihin menneessä...

Asiaa ei hankaloita pelkästään mun laiskuus, vaan myös se, että pirjon synttäreitäkin pitäis jossain vaihees juhlia. ;p

Marras-joulukuu on muuten mulle varsinaista rahanmenoaikaa. ;p Pirjon, Merjan ja isän synttärit + joululahjarumba... Sori, mutta mulla ei taida olla varaa muuhun, kuin korttiin. 8< Hyvä, kun ees elän nykyisellä rahatilanteella (onneks mamma betalar.)

yy... kai mun pitäis käydä kaupas ostamas jtn hyvää, niin jaksan datail.... siis kirjoitella. :> Ai nii! Voinhan mä onneks kirjoitella pe-la, la-su ja su-ma välisinä öinä. >8) Maanantai on poikkeuksellisesti vapaapäivä, joten valvominen ei haittaa.

Mulla ei pitäisi siis olla puutetta ajasta, nee? Mut miten mä saan tän laiskuuden pois? 8D Ihmettelen _edelleen_ miten pääsin noista edellisistä kirjoitusurakoista läpi.

//

Koulusta puheenollen: näin unta, että Timo (mun pikkuveli) kuristi Tuomasta ja mä kilahdin täysin. 8D Erotin ne toisistaan ja pidin hirveen saarnan siitä, miten ne, jotka pystyy satuttamaan toista on mieleltään sairaita! (opin ton eilen lasten ja nuorten psykiatrian tunnilla, vaikka en ihan sanantarkasti nuin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.