IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Masun neuvolakuulumisetTiistai 29.09.2009 16:22

Rv 27+6

Painonmuutos/vko +450g (yhteensä tullut nyt 13,2kg)
RR 116/76
Pissa ok!
Hb 111 (se on noussut jee!!!)
Sf-mitta 27cm
Tarjonta Rt
Syke 140-150+
Liikkeet ++

Sokerirasitus tulokset: 0h 5,2 1h 9,0 2h 8,2

Hmm...painonnousuun olen enemmän kuin tyytyväinen ettei ollut tullu tuon enempiä (huh!). Vihdoin on löytynyt myöskin rautalääke jolla hemppa saatu nousemaan (viimeks oli 104) eli tuolla Fexin poratabuilla jatketaan etiäpäin.
Sf-mitta menee siellä yläkäyrällä edelleen, eli viittaa siihen ettei mitään pikkukirppua olla oottelemassa tälläkään kertaa syntyväksi.
Pää lähtökuopissaan, eli todella alhaalla on edelleen...mutta pää alaspäin nyt kuiteskin.

Ja edelleen meikällä jyllää siis tämmöinen tulehdus kuin Enterococcus faecalis, johonka olen tässä jo yhden antibioottikuurin vetässyt (Nitrofur-C 75mg) eikä siis tehonnut vaikka tuo lääke on erityisesti virtsatietulehdusten hoitoon. Eli soitto äitipolille, ja lääkäri laittaa mulle vielä tän päivän aikana sitten joko tuon saman tai jonku muun antibiootin reseptin apteekkiin et saan TAAS alkaa kuurin. (Eihän se ole vasta kuin neljäs antibioottikuuri tän raskauden aikana, edelliset on olleet rv 15+6 7pv kuuri, sitten rv 22+6 7pv kuuri sisäisesti ja rv 25+6 5pv kuuri).

Perusasiat siis mallillan paitti tuo ei hyvää tiedä kun ei tahdo antibiootitkaan tehota tuon pöpöseen...että neuvolankin mukaan ei hyvälle näytä meikäläisen saatikka vauvan tilanne. Yhdessä kasassa koitamme pysyä mahdollisimman pitkään.

Perjantaina taas äitipolikäynti ja nyt aletaan neuvolas käymään sit 2vko välein.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.