IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Eliksen neuvola (1kk 2vk ja 3pv)Tiistai 29.01.2008 17:35

Paino 4645g
Pituus 54,1 cm
Pipo 38,8 cm

Neukkutäti kirjoitti: "Pontevasti huudat,kasvat hyvin,katsekontakti löytyy"

Eli huimasti on taas poika kasvanu kun vasta perjantaina oli paino 4455g ja pituus 53,5cm...eli parissa päivässä taas vähän humpsahtanut :)

Keskoskäyrällä kasvetaan erittäin hienosti lähellä yläkäyrää niin painon kuin pituudenkin suhteen,ja täysiaikaisten käyrällä mennään jo lähellä nollarajaa eli vain hitusen miinuksella.Pään kasvukin on normaalia ja hyvin kehittyy korjatun ja oikean iän mukaan.

Seuraava käynti onkin sitten 13.2 ja se on sit ensimmäinen neuvolan lääkärikäynti :)

MRI tuloksetMaanantai 28.01.2008 16:17

Soitin tuossa itse sille lääkärille ku ei sieltä alkanu soittoa kuulumaan (niillä ei ees ollu mitää soittoaikaa et niide ois pitäny soittaa mulle,eivät olleet lastenosastolta ilmoittaneet mitään) nooh kuitenki siis itse sit soitin...löydös oli kuulemma eritttäin hyvä eikä mitään poikkeavaa löytynyt.Ei ollut hapenpuutoksen aiheuttamaa muutosta ja aivojen kasvu ja kehityskin oli ikää vastaavaa eikä mitään poikkeavaa missään määrin :)

Pappisnainen ei sitten tänään päässytkää tulemaa ku soitti aamulla ja sanoi olevansa kuumeessa,eli se homma siirtyy sitten ens viikon torstaille.

Ps.nyt on hoitovirheilmoitusta varten kaavakkeet tulostettu ja täyttämistä varten valmiina....saadaan vihdoinkin se paska neuvolan lääkäri asioista tilille! tää mammahan menee asian kanssa vaikka oikeuteen asti jos tarvis vaatii....näin ei saa päästä käymään enää ikinä milloinkaa,ei kenellekään!

Huomenna kaikenlaista luvassaSunnuntai 27.01.2008 17:57

Pappi ois tulos käymää meillä puolen päivän jälkee et käydää sen kanssa ne "ristiäis"-jutut lävitse ku siitähä tosiaa tulee kaavaltaa nyt aika erilainen ku normaalisti.Sitte viel klo.12-13 kieppeillä soittaa se lääkärikin sieltä Jyväskylästä niistä Eliksen MRI-tutkimuksen tuloksista.

Löysin muute perjantaina Elikselle todella nätin vaaleansinisen puvun "ristiäisiin" kun sillehän ei vissii sitä kastemekkoa tässä meidän tapauksessa edes tarvita....nii saa olla se uusi puku päällä sitten :)

Tiistaina ois Eliksellä taas neuvola ja mun jälkitarkastus ois perjantaina mut joudun perumaa kyl sen ajan ja vaihtaa toisee ku miehel on sillo työterveystarkastus samoihin aikoihin enkä saa pojalle lapsenvahtia kyl mistää....ja niin odotin jo sitä päivää et oisin päässy sanomaan sanottavani sille neuvolan lääkärille! (hoitovirheilmoitusta valmistellessa xD )
Semmoinen reissu käytii tänää siis heittämässä,hyvin menin ja päästiin kuvaukseenkin reilu paria tuntia aikasemmi ku ois ollu aika (sairaalaan osastolle piti mennä kymmeneksi ja kuvausaika ois ollu vasta kahdelta).Kanyyli oli pienellä päässä jotain varjoainetta varten ja senki antoi laittaa ihan kiltisti,pieni itku vain pääsi :)

Kuvauksen ajan Elis oli kuulemma nukkunut kuin tukki kuulosuojaimet korvilla vaikka se kone piti aikamoista metakkaa,ei silti meidän pientä miestä häirinny.

Tulokset saadaan tietää vasta maanantaina ku sillo lääkäri sitte soittelee ku on eka ne kuvat kattonut et onko niissä mitään,toivottavasti on kaikki vaan hyvin....

Ai juu,ja kovasti on poika kasvanut tässä parissa viikossa.Nyt oli painoa jo 4455g ja pituutta 53,5 cm (tuulettaa,Hyvä rakas pikku Elis).Ens tiistaina sitten neuvolakäynti :)

Päivän piristys!Keskiviikko 23.01.2008 22:20

Ennen häitä:


Nainen: Hei Pena!

Pena: No vihdoinkin, minä olen odottanut jo niin kauan

Nainen: Haluatko että lähden?

Pena: EN! Mistä nyt tuollaista päähäsi? Jo pelkkä ajatuskin kauhistuttaa minua.

Nainen: Rakastatko minua?

Pena: Tietenkin, kaikkina vuorokaudenaikoina!

nainen: Oletko pettänyt minua koskaan?

Pena: EN, Ikinä! Miksi kysyt tuollaista?

nainen: Haluatko suudella minua?

Pena: Kyllä, aina kun minulla on tilaisuus siihen!

nainen: Löisitko minua koskaan?

Pena: Oletko hullu? Tunnethan sinä minut!

nainen: Voinko luottaa sinuun?

Pena: Kyllä kulta..

nainen: Rakas...7 vuotta häiden jälkeen:
Lue teksti alhaalta ylös!

Eliksen päänultraäänitutkimusMaanantai 21.01.2008 20:24

Tänään käytii siis siellä keskussairaalassa tutkituttamassa se Eliksen takaraivossa oleva muhkura,mitään muhkuraa eikä möhkyrää siellä ei tosin enää ollut havaittavissa kun ultralla lääkäri sen katsoi :)
Epäili et on ollu jonkinmoinen verihyytymä joka oli tullut niiden päässä olleiden kanyyleiden seurauksena joita Eliksellä oli sairaalaaikoina kaksin kappalein,mutta homma siis kunnossa tämän reissun tiimoilta ja perjantaista MRI-tutkimusta odotellen siis...

Hei meillä on taas valvottuSunnuntai 20.01.2008 17:12

Viime yönä päästiin koko perhe tyylii nukkumaa vasta kahden jälkee yöllä!!!! Ensin Elis päätti pitää illalla klo.21 alkaen hereilläolojakson,nooh ei siinä mitää...aattelin sen kestävän ehkä parisen tuntia,no mut ei! yhdentoista jälkee ku koitin itse nukkumaa mennä ja pojan saada samalla nukkuu nii hän päättää alkaa keljuilee mulle ku sen pitäny sille seuraa (siis keskellä yötä,ei todellakaa) sitten puolen yön jälkee alkoikin masuvaivat itkettää,great!

Siinä aikani pähkäilin ja kaikki kikat ja konstit koitin eikä mikää tehonnu,lopulta pääsi jo itku itseltäkin ku olin nii väsyny ja poika vaa huusi ja huusi.Eihän siinä,sitten Jukka jo tulikin toisesta makkarista hätiin ku en millää saanu poikaa hiljaseksi ja itekki vaa itkua tuhersin ja tunsin itteni taas niin maailman huonoimmaksi äidiksi ikinä! no,lopulta kahden aikaa Elis rauhoittu ja päästii kaikki nukkumaa.Jukkaki läks kolmee töihi kahden tunnin yöunet allaan...hyvin menee meillä mut menkööt!

Huomenna ois keskussairaalareissu Eliksen kanssa ku sillä tutkitaan ultraäänellä se takaraivon muhkura et mikä se oikeestaa on.Epäilivät sen olevan ihan vaan joku rasvapatti mut tahtovat sen vielä varmistaa kuiteski.Perjantaina sitten luvassa se aivojen magneettikuvaus *huokaus* se kyl tuppaa hieman jännittää ja siellä meneeki sit koko päivä.....

Eliksen erään päivän ateriointiTorstai 17.01.2008 20:51

Näin meillä päin poika syöpöttelee rintamaidolla pullosta :

Kello: Määrä:
5.00 90ml
8.00 90ml
11.40 100ml
14.15 80ml
16.50 90ml
19.50 80ml
23.40 80ml

Yhteensä 7 syöttökertaa ja 610ml hyvin siis maistuu pojalle ruoka :)

Pikkuisen nimenvahvistamistilaisuusKeskiviikko 16.01.2008 15:38

Pappi (nais sellainen luonnollisesti) sekä pitopaikka on sitten varattu 9.2 klo.16.00 meillähän tulee siis hieman erilaiset näistä ristiäisistä kaavaltaan kun Elis on jo hätäkastettu niin sitä itse kastamista ei siis enää tule,mutta nämä kaikki muut jutut vissiinkin (itsekää en vielä ihan varmaksi tiedä kun pappi tulee käymää meillä 28 päivä tätä kuuta ja käydää ristiäiset tarkemmin läpi jne.)Mutta tällainen tilaisuus kuitenkin on pidettävä jotta saadaan nimi vahvistetuksi ja lapsi rekisteriin :)

Porukkaa tulee olemaan paikanpäällä n.20 henkee ja kummeja Elikselle tulee 5 kipaletta :) ja ei muutes saatu samaa pappia joka meidät vihki ku se ois ollu työvuorossa vasta 29.2 alkaen.Mut kivalle vaikutti tääkin naikkone joka tulee sen nimenvahvistamisen suorittamaan...

Pikkuinen Elis tänään 1kk vanha :)Lauantai 12.01.2008 14:38

Näin se aika menee vauhdilla eteenpäin,ja ensimmäinen viikkokin kotona jo takana :)

Huusinpas tuossa huuto.netistä meidän pikku miehelle tällaisen ihanuuden,Fisher Pricen Rainforest jumppamaton :) edullisesti lähti eikä ole ollut juuri lainkaa käytössä,eli uutta vastaava!