IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Jonathan Rhys Meyers sarjassa The TudorsPerjantai 11.07.2008 17:20

Ääh,nyt iski tajuntaan miksi oon tätä miestä mukamas Tudorsissa aina niin vihannu...selvähän se on ku pläkki,oon siihen ihastunut SALAA! ihmekkös tuo kun oon viime aikoina nähny "semmoisia" unia Jonathanista....ja muutenki pyörii pää pollassa millo mitenki päin :)

On tää kun pitää tässä iässä vielä ihastua televisio sarjan näyttelijään (tai tokihan tää leffoiski näyttelee mut got the point!) karseeta! ja Jonathan ku näyttelee Tudorsissa sitä Kuningas Henrikiä ja on sitten niin sika niin sika että ihan vihaksi pistää....ja silti mää salaa himoan sen ihanaa sexyä kuumaa hottia vartaloa....murrrr...
Miksi helvetti soikoo ei voi edes töllö näkyä kunnolla,MTV3 pätkii minkä kerkee ja just ku siel ois Salikset menosaa....saatana! miksi kaikki muut on niin onnellisia ja sopeutuvaisia siihe et mies huhkii töissä ja kaikki muut tuntuu olevan niin tyytyväisiä siihen kotiäidin osaansa ja kaikilla tuntuu menevän elämä niin hyvin kotosalla lasten kanssa....ei vaa mulla!

hajottaa niin pahasti aina nää miehen iltavuorot ja varsinkin se ku niistä ilmoitetaa tyylii paria sekuntia aikasemmi et juu nyt ois töitä...plääh! onneks on ees loppu kesä kutakuinkin tiedossa et mitä vuoroja ukko tekee ja millo jne.Mikää muu ei mua niin vituta ku just se et asioista ilmoitetaa viime tipassa,en mä kerkee nii nopeeta asennoitua aina juttuihin sit ja sitä rataa...mäku oon sen sen sortin ihminen et suunnittelen tyylii asiat aina viikon eteenpäin ja muutenki mun täytyy aina olla perillä kaikesta mitä tapahtuu missä ja milloin....en voi sietää tuollasta hetken mielijohteesta tulevia ilmoituksia!!! ei ei ei.....ja perkele!

Poikaki känkkäilee oikein urakalla taas,ei kelpaa mikä ja mitenkää päin ei oo mukamas hyvä olla....semmosta tajutonta känisemistä koko ajan,siis sitä itteensä sieltä rasittavimmasta päästä....että oikee on tällä mammalla pinna kireellä!!!!!! ja illallaki saan taas yksin taistella oman aikani et saa tuon pojan nukkumaan...ei saakeli tätä elämää aina välillä!

Nymmä sen sit tilasinTorstai 10.07.2008 15:14

Kauan jo harkinnu et tilaanko tv-shopista sen swiwel sweepperin ja nyt sen sit tilasin....haha! mikäköhä älyväläys seki taas oli,joku epätoivoinen yritys innostua siivoamaan useemmin :)
oi miksi....miksi en kuulu siihen ihmisryhmään joille ei tule krapulaa!!!! saakelin tutkimukset,ei tuollasii sais tehdäkää ku tulee vaa paha mieli....määki haluun bailata ilmn et kärsin darrasta seuraavana päivänä....

Kaikki joukolla SERENAANKeskiviikko 09.07.2008 20:49

http://www.youtube.com/watch?v=tu1bF_zGCdw

oli niin pakko laittaa tää....repee urakalla tästä!

23 vuotta sitten Keskiviikko 09.07.2008 19:44

Oli tiistai päivä 9.7.1985,kuulemma todella helteinen ja aurinkoinen päivä.Mutsi oli ollut synnärillä Jyväskylässä ilmeisestikin jo edellisestä päivästä asti (kokonaisuudessaa minun syntymiseni tähän maailmaan kesti 27 tuntia).

Lopulta ilmeisen pitkän ja uuvuttavan uurastuksen tuloksena klo.4.20 päätti tällainen pikkuinen tytön tyllerö putkahtaa tähän maailmaan,nimittäin minä :)
Strategisin mitoin 3470g ja pituudella 49,5cm ja apgarpisteethän olivat 9/9 :)

ja tässä 23 vuoden jälkeinen tulos...mitoista en sen tarkemmin kehtaa luultavastikaan mainita mutta miettikööt niitä kukin omalla tahollaan jos tahtoo *wirn*

Taas ollaan vuoden vanhempiKeskiviikko 09.07.2008 17:42

Nyt on reissulta kotiuduttu,olo on kuin kuolleella ainakin.Kiitokset kaikille onnitteluista,en jaksa alkaa eriksee kaikille vastailemaan.

Kuopiossa oli tosi mukavaa ja ainakin saatiin kunnolla rentoutua.Eilen sitten vähän juhlittiin meikäläisen synttäreitä etukäteen ja tänää ollu sit olo aika väsyny vaikkei menny ees myöhäsee eikä kyl juotukaa ku pari olutta ja valkkaripullo puokkii.

Hädin tuskin kotiin päästii ku Jukalle jo soitettii et iltavuoroon töihin,no hät hätää kaupassa käytii ja sinne läks ukko duunia paiskimaan....ho hoh hoijaa! minä täällä siis yksikseni vietteln synttäreitäni Eliksen kanssa ja kovana tavoitteena ois illalla käydä suihkussa et sais nää hiukset ees pestyä,seku on melkoisen kova operaatio....et mielellää siinä ei poikaa vahtais samalla mut pakkoha tuo on ku Jukka on huomennaki illan töissä.

HalibatsuipatMaanantai 07.07.2008 16:08

Tämä aviopari lähtee nytten lemmenlomaileen "secon honeymoon" kohti Kuopiota,joten nähkäämme kaikki rakkaat mussukaiseni sitten ylihuomenna taasen....

Meillä tänään siis Paperihäät Maanantai 07.07.2008 14:53

Luettelo hääpäivistä

1. Paperihäät
2. Pumpulihäät
3. Nahkahäät
4. Keramiikkahäät
5. Puuhäät
6. Sokerihäät
7. Villahäät
8. Pronssihäät
9. Kromihäät
10. Tinahäät
11. Teräshäät
12. Kuparihäät
13. Pitsihäät
14. Norsunluuhäät
15. Kristallihäät
20. Posliinihäät
25. Hopeahäät
30. Helmihäät
35. Korallihäät
40. Rubiinihäät
45. Safiirihäät
50. Kultahäät
55. Smaragdihäät
60. Timanttihäät
65. Kruunuhäät
70. Rautahäät