IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Tänään palvotaan Suurta KurpitsaaPerjantai 31.10.2008 22:19

ja tämä rouva palvoo sitä viinaksien merkeissä ja eräs ystävyys pelasti muuten niin ankean illan ja pyysi baareilemaan,eli käympäs baariloissa sitten katsastamassa meininkiä :) pelastus!

HalloweenPerjantai 31.10.2008 14:25

ja tänä vuonna melkoisen tylsä sellainen.....tykkään juhlistaa sitä koska mulle henk.koht hirmu tärkee päivä vuodessa (ylläri!) mut ulkona on ilma niin peestä...sataa sataa ja sataa....ketää ei kiinnosta lähtee mun kans baanallekaan,yksin siis taidan kotosalla vetästä tyylii kalsarikännit sitten....mutta pakkelit kyllä laitan naamaa se on varma!

Hyvin nukuttu yöPerjantai 31.10.2008 12:54

Elis meni illalla nukkumaan vasta klo.22 hujakoille (yleensä siinä ysin aikaa jo menee).Nukkui koko yön oikeestaan hyvin ilman heräilyjä (vähän levoton oli tosin kyllä) ja heräsi juomaan aamumaidon siinä puoli kasilta ja sitten nukkui vielä kymmeneen asti :)

Potilasvahinkokeskuksen korvauspäätösKeskiviikko 29.10.2008 14:45

Nyt se lopulta tuli,johan sitä yli puoli vuotta odottelinkin....ja päätös kuten arvata saattaa: kyseessä ei ole potilasvakuutusturvalain mukaan korvattava vahinko!

Lappuja tuli iso pino minun ja pojan osalta (molemmista siis omat päätökset) ja olihan niissä juu niin kauniisti selitelty asioita ja plää plää plää....ja kaikenmaailman paskaa niin sanotusti,että olen muka saanut asianmukaista ja AMMATTITAITOISTA hoitoa neuvolan lääkärin osalta ja sitä sun tätä.Tekstiä on tosiaa nii paljon noissa papereissa ettei niitä jaksa tähän alkaa rustailemaan.

Mutta siis se saakelin neuvolan lääkäri ämmä pääsi tässä asiassa kuin koira veräjästä,mutta toisaalta sille varmasti menee tästä tieto että olen hoitovirhesyytteen siitä tehnyt...sinäänsä ei mua haittaa vaikken voittanutkaan tuota juttua mutta saipaha se ämmä ainaki näpäytyksen! ja seuraavassa raskaudessa se eukko ei koske minuun pitkällä tikullakaan ja samaa suosittelen muillekin!!!

Mutta tästä kaikesta siis menee nää samat paperit nyt Jyväskylään Keskussairaalan Johtavalle ylilääkärille ja tänne Äänekosken Terveyskekukseen johtavalle lääkärille.Että oppivatpaha ettei mun kanssa niin vaa pelleillä!

Johan alkoi suksi luistamaanTiistai 28.10.2008 14:09

Kyllä,minä tahdon kaiken heti nyt vaikka vähän maksaiskin....soitin sitten yksityiselle ja nyt on siellä lapbraan lähete odottamassa eikä tullut maksamaankaan kuin vain 16€.Ja sitten jos yksityiseltä tahdon vielä sen lausunnon siitä tuloksesta niin se maksaa vain toiset 16€ I`ll take it!

Paitsi sitten jos todella jotain häikkää kilppareissa on nii jos yksityiselle tahdon lääkäriin nii se maksaa sitten 70€ mut ainakin pääsis nopeeta ilman pitkiä odotteluja ja sais takuulla parempaa hoitoa kuin TK:ssa....

Ja lisäksi vielä semmoinen hassu juttu,että TK:ssa hoitsu väitti että ei kuulemma ole tyypillisiä kilpparioireita että hän ei voi lähetettä kirjoittaa...no tuolla yksityisellä tasa oli aivan toisenlainen ääni kellossa ja ymmärsi huoleni täysin ja heti lupasi asiaa ottaa hoitaakseen :)

Voi lääkäriTiistai 28.10.2008 12:01

Kyllä oli kiven ja tuskan takana saada edes joku vastaamaan lääkäreiden ajanvarauksessa (puoli tuntia annoin soida ennenku kukaa vastas).Sittenkin ois seuraava lääkärin aika ollu vasta marraskuun lopulla....no sain sentäs soittoajan lääkärille 12.11 kun tartteen vaan jonku laittaan labraan lähetteen verikoetta varten.Ja siellä oli joku niin nyrpee eukkoki puhelimen toises päässä ettei hän voinut millään sitä lähetettä labraan laittaa....jessus! kun hoitajakin sen ois voinut tehdä,mutta eeeei kun pitää väkisin venyttää kaikkee....ettei vaan saa ajoissa hoitoa jos on jotain hoidon tarvetta!

Eläintekiduttajille tuomio!!!Maanantai 27.10.2008 14:09

Elkää kattoko, on meinaan aika hirveetä touhua.

Katsokaa tämä video http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp jos teidän mielestä niitä idiootteja ketkä kiduttavat eläimiä pitäisi kiduttaa, lisää tämä omaan päiväkirjaan ja pistäkää oma nimi perään :
SamBo, Salla, Janina,Jasmin,Julkku,Halwest-hau,uttnaS,Miia,miggo],jake-o-matic, Lavimo, adasd,osqumo`,-Quits, AnniwEli``^Ki-ä^ , KKKia`, TTTiiä`, Jennny^^ katjac, irÄ-,eveau, LöttA`,ceciii`, saga- , -Sabrina, Winderez, BLAAAAACK, m4ikku,Tupu-85,__H__,-Kätsy, nori-nori, _Lizardus_

Joo ei pystyny kattoo ku ihan vaan alusta muutaman sekunnin,ku alko tehä pahaa:'(
Sairaita paskiaisia tollaset*:o*

Voihan plösöMaanantai 27.10.2008 13:11

on niin semmone olo ettei taas mikää huvita....laihiskin on tällä hetkellä varmaa ajatuksista kauimpana....ei jaksais vähempää kiinnostaa koko touhu! nooh illalla sen taas näkee,siis sen että ei ole mitään tapahtunut juurikaa siksi kun ei jaksa kiinnostaa! ruokavaliota kyllä pyrin parhaani mukaan noudattamaan mut liikkunta ei vois niinku vähempää kiinnostaa,kiitos noiden paskojen ilmojen mitä tässä on ollut jo pidempään...

Ja aina tulee krapulaLauantai 25.10.2008 14:26

Käytiin eilen siis hohtokeilaamassa (minä voitin).Sitten piti mennä Amarilloon syömään mutta mentiinkin kiinalaiseen,ja oli hyvää ja massu tuli täyteen.Sitte tultiin kotiin iltaa jatkaan ja ahettii anoppi ja miehen pikkusisko meille myös...myöhään meni ja nyt on krapula....kohta lähdettävä hakeen poikakin jo kotiin,kova on ikävä jo mutta oisha se voinu olla vaikka huomiseen :)

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 17:53

Pistä oma etunimesi yhteisöhakuun ja katso mitä yhteisöjä löytyy. Pistä 5 parasta tähän:

- Suvi bailaa ku rekkamies
- Suvi hurmaa sun eläimes!
- Suvilla on hyvät tissit!
- Suvilla on perjantaisin patonki perseessä
- Suvi mieles, koulu pieles


Heh.. olihan noita vaikka mitä:)