IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

UUSI KORSETTI TULI TÄNÄÄNTiistai 29.08.2006 15:04

Oi ihanuutta!!!! ihana ihana ihana korsetti saapui tänään ja oli juuri sitä mitä odotinkin,hyvin saa nipistettyä vyötäröltä sen kymmenen senttiä pois jossei enempiki.En oo viel uskaltanu enempiä kiristellä *hihi* kuvaa tulossa kuha joudan laittaa...ei kylläkään sen uuden hameen kanssa mutta korsetista kuitenkin =)

Tänään tuli...Maanantai 28.08.2006 14:32

uutukainen goottimushamonen...ei niin perinteisen pistkä kuin minulla on yleensä ollut tapana pitää,se jää sillee kymmenisen senttii nilkkojen yläpuolelle =) kuvaa tulossa myöhemmin tällä viikolla sitten sen uuden korsetin kanssa jahka sekin sieltä piakkoin tulee =) innolla odotamma!

Ps.hame on muute todella upea korkeakorkoisten saappaiden kanssa =)

Final Destination 3Sunnuntai 13.08.2006 20:12

Olipahan jälleen HUIPPU leffa...jännittävä alusta loppuun kuten aikaisemmatkin Final Destinationit ovat olleet...LOISTAVAA!!!! suosittelen katsottavaksi...hihi! ai juu...mut eihän se taida viel ees pyöriä Suomessa leffateattereissakaa *hups*
No mut menkää kattomaa sitte ku se tulee teattereihin =)

Lapsettomuudesta tilannekatsausTiistai 08.08.2006 00:29

Tänään sitten käytiin Jyväskylän keskussairaalassa lapsettomuuslääkärin vastaanotolla.Ensimmäinen yhteinen käynti siellä miehen kanssa,ja raskastahan se tietty oli.Lääkäri oli onneksi oikein mukava,samoin hoitaja joka oli koko käynnin ajan siinä mukana jne.

Alustavat tiedot se lääkäri keräsi ja kyseli asioita ym.minulle sitten tehtiin UÄ-tutkimus,josta ei ainakaan lääkäriin mukaan mitään poikkeavaa löytynyt.Molemmat passitettiin verikokeisiin,joissa käytiin saman tien.Parin viikon päästä vielä minä joudun menemään uudestaan verikokeisiin JKL:ään koska osa omista verikokeistani oli sellaisia joita ei tällä reissulla voinut vielä otatuttaa.Saatiin sitten mukaamme sieltä esitteitä lapsettomuushoidoista ym.asiaan liittyvää materiaalia luettavaksi.

Lääkäri kertoi melkoisen hyvin lapsettomuushoitomenetelmät ja miten asioiden kanssa lähdetään etenemään...labratulosten tultua varailtava taasen uusi aika lääkärille (sekin yhteinen) ja sitten tutkitaan ja suunnitellaan taas lisää....Lääkärin mukaan oletettavasti minulla aloitetaan seuraavaksi Clomifen-kuuri (eli stimuloidaan munasarjoja tuottamaan enemmän munasoluja lääketieteellisin keinoin) mutta sitä siis odotellessa....hidasta on! palailemme asiaan kun on taas ajankohtaista =)

Ps.tänään on taas niin paha olla...sattuneesta syystä =(

Nyt on Kuoppajaisista selvittyLauantai 05.08.2006 20:38

Älytöntä ku joutuu kohtaamaan niin monen monta sukulaista ja kaikille selittelemään miten menee jne....ja erityisesti vastaileeman kysymykseen että "ONKOS TEILLÄKIN JO LAPSIA"?? damn...sen kyssän oisin mielelläni välttänyt!!!

No,tulihan siinä nähtyä serkkuja,enoja,tätejä ym.porukkaa joita harvemmin näkee....niin ja tää yksi eno siis tuli saatettua maan rakoon...olikin niin helvetin kuuma päivä että koita siinä sitten olla pitkä musta mekko päällä kun aurinko porottaa ja pappiki vetää omia virsiään...Karseeta!!! koko kirkko (vai mikä lie kappeli ny olikaan) oli itsessään jo kammottavaa koettavaa...ei ei ei...kirkot sun muut systeemit eivät ole minua varten...ahdistavaa!!!

Mutta hengissä tästäkin selvisin :D

Lapsettomuudesta jälleen.....Tilannekatsaus!Keskiviikko 19.07.2006 15:36

Tänään tuli kirje kotiin jossa oli ilmoitus minulle ja miehelleni varatusta lääkärin vastaanottoajasta Jyväskylän Keskussairaalaan....lapsettomuustutkimuksia varten (tällä kertaa siis minun osaltani,kun miekkonenhan on jo tutkittu ja terveeksi todettu) olihan tuo aivan ihana tieto et asiat lähtee vihdoin etenemään.....

7.8 siis menemme sinne tutkimuksiin....ja sitten taasen odotellaan jne.Raskasta on mutta eiköhän tämä tästä....ja toivottavasti saadaan pian se oma pikkuinen pallero alulle =) olisihan se ihanaa kun häätkin tulossa silloin 7.7.2007 niin vielä samalle vuodelle saada se jo niin kauan kaipaamamme pikkuinen tähän maailmaan =)

Eilen SärkänniemessäMaanantai 17.07.2006 14:14

Reissu oli mukava,kiva ja erittäin uuvuttava.LÄhdetiin Elinan ajelemaan kohta Tamperetta aamulla kello 9 ja perillä oltiin siinä n.about klo.12....kun muutamat breikit pidettiin matkalla jotta Ellu sai tervata keuhkojaan =)

Särkänniemessä oli porukkaa enemmän kuin tarpeeksi ja ilmankin oli erittäin ihanan lämmin ja aurinkoinen,onneksi olin muistanut ottaa aurinkorasvan mukaan hihihi!
Uutuuslaite Take Off oli melkoinen floppi ja se pyörikin ihan liian paljon,joten sen jälkeen oli hieman heikko happi...ei siis hyvä! Half Pipe oli....no jaa...ihan jees...mutta sekin pyöri ehkä minun makuuni hieman liian innokaasti.Tornado oli että...EI KOSKAAN ENÄÄ!!! ja ehdottomaksi suosikiksseni kohoso TROMBI...OUjee...mikä "matkustus" asento ja Ah oli se vaan niin ihana laite...

Hieman kyl joissai laitteissa otti päähän ne turvahökötykset kun eivät ole oikeen meitä isotissisiä ihmisiä ajatelleet...jatkuvasti sai olla suurinpiirtein epämukavasti rinnat lytyssä *nauraa* mutta ei sekään menoa silti haitannut =)

Sitten käytiin juu toki Planetaariossa kattomassa esitys ja aivan takuullaa toki Delfinaariossa katsastamassa ihania merene lukoita touhuissaa,ne oli tosi symppikksii!!!!

Takaisin päin lähdettii sit puoli kasin hujakoilla ajelee ja himas olin varttii vaille yksitoista illalla...olin niin väsynyt etten meinannut saada edes unta!

Suvi kiittää ja kuittaa!

Teeppäs tääPerjantai 14.07.2006 02:32

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Silent HillPerjantai 14.07.2006 02:31

Ja ihana sairaan kammottavan brutaalin sairas elokuva! yhdessä kohtaa oli lähellä ettei jopa yrjö lentäny,mutta hyvä leffa oli kaiken kaikkiaan...SUOSITTELEN!!!

Oi miten ihanaaKeskiviikko 12.07.2006 22:14

Käytii äske miekkoseni kaa uimassa ja oli ihan mukavaa,vaikkei arska nyt ihan koko ajan paistanutkaan täydeltä terältä.Nyt on ihan kaamee nälkä,mut ajattelin et jospa sitä viel tunnin verran jaksais sinnitellä ja tekis sitte jotain iltapalaa.Uiminen kun tuppaa aina hieman alkaa nälättää =)

Huomenna ois ohjelmassa Jyväskylään meno ja tietenkin leffaan (hmmm...miten niin tietenkin...yleensä olen sinne menny aina baariin) mutta kummiski juu,miehen ja ystäväni Ellun kaa meinattii mennä Silent Hill sinne katsomaan.Mutta juuh,se tästä!