IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

...Keskiviikko 31.12.2008 13:25

Vuoden päästä aletaan "laittamaan" siementä itämään <3

Hyvää uutta vuotta 2009Tiistai 30.12.2008 11:53

Huomenna mulla ja Jukalla muuten 5v kihlajaispäivä :) tänään suuntaamme kohti Kokkolaa joten minua ei koneella pahemmin tulla näkemään kun on niin paljon ohjelmaa ym.ym.Mutta rauhallista ja räiskyvää vuoden vaihdetta kaikille siitä huolimatta ja juhlikaahan maltillisesti älkääkä räjäyttäkö itseänne :D

Helvetin Suomen POSTI saakeli!!!Maanantai 29.12.2008 14:30

Oikeesti taas alko suututtaan Postin toiminta,ja vielä maanantaikin! olkoot joulu tai ei mutta jumalauta jos on Saunalahdelta päivätty puhelinlasku 17.12 niin ei sen kuitenkaan pitäisi liki kahta viikkoa matkaansa asiakkaalle tehdä!!!!!

Very nice! ja sitten kun kirjeen aukasee niin laskun eräpäivä onkin jo 3.1! hyvä että tuli edes tänään kun huomenna lähdetään reissuun niin sielläpä tuo ois maksamattomana lojunu sitten laatikossa...onneks sai kätsysti siirrettyy erpäivää omilla hallintasivuilla...mut hitto ku potuttaa! tekis mieli taas käydä vähän postiilla räyhäämässä...ja muutenkin vähä väliä meidän postit menee naapurin tai jonku muun laatikkoon JA MEILLÄ ON SENTÄS MELKEEPÄ LAATIKKORYHMÄN AINOA POSTILAATIKKO JOSSA LUKEE NIMI!!!!! eikä tän alueen jakaja tampio siltikään osaa tunkee niitä posteja oikeeseen lootaan!

SemmotiisSunnuntai 28.12.2008 21:12

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.


Uuden vuoden kujeitaSunnuntai 28.12.2008 19:52

Meidän poppoolla vuosi vaihtuu sittenkin Kokkolassa eikä täällä takapajulassa :D mikäpä meitä täällä muutenkaa pidättelisi uutena vuonna, nothing!

Tiistaina lähdetään pohjoseen päin ja tullaan takasi varmaan viikonloppuna, täytyykin lähteä kierteleen kauppoja ja ale-shoppaileen kun siellä tarjotaakin ja valintaa hiukka eri lailla kuin täällä.Ja mikä parasta, näkee ihanaa Satu mussukkaa pitkästä aikaa ja kaikkia muita ihania hanibööltsejä &lt;sydän&gt; ja saa mun mamma hoidella pojua taas syrämmensä kyllyydestä :)

Kuumeilee taas vaihteeksiLauantai 27.12.2008 21:57

Jep jep,kurkku karhee, pientä lämpöö....ukko viettämässä lani-iltaa isoveikkansa luona kaverinsa kanssa ja ölppää maistelevat,tulee kotiin joskus ja ties taas missä kunnossa :D

Minä yksin kotosalla pojan kanssa....jippijee! eikä oo saakeli ku kaks viikkoo siitäki ku antibioottikuurin säin nielussa olleeseen infektioon ja korvatulehdukseen!!!! että uusikohan se perkeleen mokoma taas....ei kiitos! jotenki kyrpiiki taas kaikki....ja kaikki AIVAN KAIKKI!

Jouluhulinoita ja painonpudotustaTorstai 25.12.2008 20:45

Mukavasti joulu mennyt tähän asti, mitä nyt hiukka mulle masu ollut sekasin kun ei oo tottunu kauheita määriä safkaa kerralla syömään mut nyt jo parempaan päin...Faijan luona oltiin aatto ja tänää tultiin iltapäivästä kotiin.

Poika sai ihan tuhottoman paljon lahjoja, vaatetta, leluja ym.Sain minä ja Jukkakin toki :D eli kilettjä on oltu koko poppoo tänä vuonna siis...lahjoja oli jaettavana semmoiset 3 täyttä säkkiä ja rapiat päälle.Syötyä on tullut ja paljon....

Niin juu ja puntarissa taasen kävin vaihteeksi niin nyt paukahti kymppi rikki &lt;tuuletus&gt; eli painoa saanut nyt tiputettua yhteensä 10kg!!! (tämä siis jostakin syyskuun lopusta asti kun laihiksen silloin aloitin) että mulla on hyvä viivis nyt!

Olipas mukavaa ja nyt väsyttääSunnuntai 21.12.2008 17:59

Ei onneksi ole kovin paha kanuuna kun tuossa pri tuntia nukuin...kohta vielä kun jotain söis niin varmaa tulis parempi olotila...oli eilen mukavaa mammojen kanssa :)

Tuuttepas vielä yllättymäänLauantai 20.12.2008 17:55

Löysin nimittäin aivan uudenlaista tyyliä olevia vaatteita (siis tarkoitan ettei ole tyypillistä minun tyyliäni)....ja ai että,tykkään...tänään illalla päälle kun lähden liikenteeseen :) nii juu ja oikein kahdet SOPIVAT rintsikatkin eikä edes olleet kalliit tai mitään sarjassamme isotissisten mummomalliakaan...hih hih...mutta kuvaa tulossa uudesta minusta joskus tässä kuhan kerkee ja joutaa...

PikkujoulujaPerjantai 19.12.2008 20:06

Nyt on pojan kanssa pyörähdetty lasten pikkujouluissa,oli tosi mukavaa...kiitokset siitä mukana olleille mammoille ja lapsosille tietenkin <3

Huomenna mammat lähtevät sitten pitämään hiukan omia "pikkujouluja" eli toisinsanoen lievitetään joulustressiä hieman.