IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

tulipahan latailtuu tos tälle illalle semmone bailulevy...kaikkee ihmeellistä menomusaa,joku ku näkis/kuulis nii maineeni ois varmaanki mennyttä =) ihan oikeesti....en kehtaa edes kertoo mitä kaikkee tulikaan latailtuu,vaik noh mulla tosin synkästä ulkokuorestani huolimatta (ja musiikkimaustani) on kuitenkin aika laaja musiikkimaku kuitenkin. (ihmetelkää vaan,kyllä ne silmät silti päässä pysyy) no mutta kuitenkin.

Hmm...ja mitähän sit vielä...en meinaa keksiä mitää sanottavaa näin vuoden viimeisenä päivänä.Aivan ei toki asiat ole menneet kuten olen/olin kaavaillut.Vuosi sitten ajattelen että tähän aikaan tätä vuotta olisin pyöreän masuni kanssa uutta vuotta vastaanottamassa,mutta eipä ei...ei niin sitten millään....ja enpähän usko vuoden päästäkään tilanteen olevan yhtään tämän kummosempi.Mitäpä siitä! tänään bailataan kuitenkin ankarasti.Kultani on töissä ja tulee vasta puolen yön aikaan että viettelenpä sit ittekseni 3v kihlajaispäiväämme...tosin menen kyllä kaverin kaa sen porukoille,et ei mun nyt ihan yksin tarttee kummiskaan olla.

Mutta uutta vuotta vaan kaikille ja itselleni hyvää 3v kihlajaispäivää!!!

TällaistaLauantai 30.12.2006 01:08

Yhteenveto vuodesta 2006

Vuoden lopulla voi taas miettiä koko edellistä vuotta. Olethan kiltti ja vastaat kysymyksiin ja haastat kaverisi mukaan :)

Mikä oli parasta, mitä sinulle tapahtui vuonna 2006?
Ööh....noh tuota...sain töitä edes kolmeksi kuukaudeksi!?!? ei mulle varmaankaa sattunu tänä vuonna mitää erikoista...no oli lämmin kesä =)

Mikä päivä muutti eniten tulevaisuuttasi?
Se kun päätettii Jukan kaa et mennää ens kesänä naimisiin.

Mitä tulet kaipaamaan eniten vuodessa 2006?
Jaa...varmaanki Juhannusta,ku sillo Satu ja Tume oli meillä.

Missä maissa kävit vuoden aikana?
Suomessa...tattatatatadaaa!

Mitä itsellesi uutta musiikkia kuuntelit?
Vaik mitä....kaikkee hasuu et uskois jos kertoisin =) Antti Tuisku esim.

Aloititko uuden harrastuksen?
Joo..aloitin ja lopetin ku töiltä en kerenny enää harrastaa

Asioita, jotka muistuttava sinua menneestä vuodesta:
a) biisi: Neljä Ruusua - Tahdon
b) leffa: Silent Hill
c) ruoka: Kebabrulla mietona ja mukaan (kuten aina ja joka vuosi)
f) kaupunki: Äänekoski?
g) vaate: Korsetti ja Salsahame

Ihmisiä, joihin tutustuit?
Elina nyt ainaski...ja joitai muita...en kait kovin monee uutee ihmisee oo tutustunu tänä vuonna

Asioita, joissa onnistuit?
Pääsin EDES kolmeks kuukaudeks töihin.....

Asioita, joissa epäonnistuit?
Jaa....ihmissuhteissa....asianomainen tietää! (No turning back i guess?)

Oliko jotain, mitä jätit tekemättä ja kadut sitä nyt?
Saattoi ollakin...aika monta anteeksi pyyntöä ja sovintoa saattoi jäädä tekemättä...

Jos tiivistäisit viime vuoden lauseeseen, mikä se olisi?
Ollaan kännissä ihan liian usein!

Jos saisit kääntää aikaa takaisinpäin, mihin päivään sen kääntäisit?
Aika lailla vuosi taaksepäin...eli 31.12...silloin ois voinu sanoo asioita suoraan jos vain ois tienny asiat jo silloin....

Oliko viime vuonna päiviä, joita aluksi odotit pelolla mutta jotka lopulta muodostuivatkin vuoden parhaiksi päiviksi?
Noh,oli kait...en tiiä...

Mikä päivä on jäänyt mieleesi tarkimmin?
Monikin päivä..liiiiaaaan moni!

Mitä silloin tapahtui ?
Elämää muuttavia asioita,ihmissuhteita muuttavia asioita...kaikkee paskaa!

Haasta 3 ystävääsi tekemään tämä
Tehkööt kuka tahtoo! mulle ihan vitun sama!
hihi....sain paljon lahjoja...eniten vissii koko porukasta =) ja kultsini kanssa saatiin myöskin paljon yhteisiä lahjoja,neki ihan tarpeellisiii ja kivoi.Kaikkee kanssa juu! työt R-Kioskin myyjänä alkavat olla lopuillaan ku osa-aikasen soppari loppuu nyt 3.1 eikä ole sen jälkee töitä tiedossa ainakaan ennen maaliskuuta.Kovasti tässä miettiny et josko sitä lähtis jotain uutta alaa opiskelemaan taikka jotain...mut pitää nyt funtsailla jne.

OIkein hyvää ja rauhallista jouluaSunnuntai 24.12.2006 12:27

kaikille tutuille ja tuntemattomillekin! ja tosi iso iso käsi! *nauraa* siitähän se joulu taas alkaa kun saa telkusta kattoo Lumiokon.Siitä se oikein jouluntuntu tulee!

Sain tänää hääpukuniPerjantai 15.12.2006 18:43

se on aivaaan ihana....just semmone ihana ihana ihana prisessamalline ja muhkee ku mikä...ihquu! eilen oli hyvät bileet Night Lifen virallississa avajaisissa,ilmasta viinaa (olutta,siiderii ja boolia) sekä pikkupurtavaa....niin ja kaikenlisäksi oli viel semmone poikatanssiryhmäkin...siin oli jotai Mr.Finland tyyppejä sun muita...uulalalaaa....paljasta pintaa siis =)

Kipu kuolee...Tiistai 05.12.2006 21:09

huutamalla...alastomana lattialla!

Tänään uskaltautuis töihinSunnuntai 03.12.2006 15:42

ja huomenna aamuvuoro sitte oiski pari päivää vapaata....tulee tarpeeseen sen perjantaisen selkkauksen jälkee...vieläki oon ihan kananlihalla tapahtuneesta....uskallanko lie tehä olleskaa enää viikonloppusin iltavuoroja sellasen jälkee...

Lapsettomuustutkimuksista tilannekatsausPerjantai 01.12.2006 14:50

Eilen taasen käytii Jyväskylässä klinikalla,nyt mieli aika lailla maassa.Testitulokset osoittivat minulla olevan PCOS eli monirakkulaiset munasarjat jonka takia munasolut eivät irtoa normaalisti taikka lainkaan.Tästä syystä en lapsia voi saada ilman lääketieteellisiä hoitotoimenpiteitä.

Ensi vuoden alussa aloitetaan klomifeenitablettikuuri (4-6kk) ja hypitää sitten Jyväskylässä klinikalla ultraseurannoissa aina kirron tiettyinä päivinä.Jos klomitkaan eivät tuota tulosta on seuraavana vuorossa munatorvien aukiolotutkimus tähystystoimenpiteenä ja sitä seuraavaksi keinohedelmöitys sekä koeputkihedelmöitys.

Että näin meillä päin siis....tänää iltavuoroon töihin todella apein mielin,kun ei yhtään jaksaisi kiinnostaa juuri mikään tällä hetkellä.Pakko vaan yrittää vaikka itku meinaakin olla herkässä koko ajan.

Kiitosta vaan kaikille ja onnea niille jotka lapsen omistaa tai sellaisen voivat saada...itse en kanssanne tätä iloa tule koskaan jakamaan! ainakaan luonnollisin menetelmin!!!!

HäävalmistelujaMaanantai 27.11.2006 14:16

Tänään varasin DJ:n ja musalaitteet sekä hääpuvunkin jo hankin....tosin saan sen luultavastikin vasta joulukuun alkupuolella...ja sitten vielä hieman muokkailen sitä tyylisekseni ompelijalla ens vuoden puolella =) tällaista kivaa....

HäävalmistelujaSunnuntai 19.11.2006 00:10

on se niin kivaa ja mukavaa puuhaa sekin...kuha vaa jäis enempi aikaa...mut ku aina vaa töitä nii ei oikein kerke mitää duunailla...ja sit lääkäris hyppimistä nii sen takii viel vähempi aikaa hääjärjestelyille,mut eiköhä se tästä...