IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 24.06.2011 15:36

✫ƸӜƷ•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫...•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫...•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫
T░O░I░V░O░T░T░A░A ░ ░I ░L░O░I░S░T░A░ ░JA.....`❤´
H░A░U░S░K░A░A░ ░J░U░H░A░N░N░U░S░T░A
✫ƸӜƷ•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫...•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫...•°*”˜˜”*°•.ƸӜƷ✫

Jusan 1v6kk lääkärineuvolaKeskiviikko 22.06.2011 02:34

Paino 13,5kg
Pituus 83,2cm
Pipo 49,9cm

"Iloinen ja kiltti poika! iho siisti perusvoidetta silti hyvä jatkossakin käyttää. Testes +/+, kivespussista ylös helposti hypähtävät, kotona hyvä seurata että kivekset enimmäkseen pussissaan olisivat. Silmät ja korvat siistit, korvissa putket ok. Kehityt ja kasvat iän mukaisesti."

Sitten oli saanut kaksi piikkiäkin (MPR ja FinIp III)

Elis ollut aikoinaa saman ikäsenä hieman pikkuveikkaansa isompi mitoin 14,6kg ja 85,3cm nyt olivat kuulemma samalla punninneet ja mitanneet senkin niin ikäähän nyt 3v6kk ja mitat 20kg ja 104cm ;)

Jeiiij!Maanantai 16.05.2011 02:33

ja ehkäpä leivotaan Suomesta se uusi maailman mestari lätkässä IHANAA JELLONAT IHANAA!

[Ei aihetta]Perjantai 06.05.2011 17:50

Jusa käveli eilen jo enempi, pitkin iltaa pisimmillää jopa parin metrin pätkiä...aina ku pyllähti ni nous uudellee seisomaa ja jatko...niin söpön näköstä että ja sit meidän kaikkien piti sille taputtaa ja kehua ja jätkällä loisti naama ku naantalin auringolla ja itsekin taputti itselleen <3 siis oikeesti niin söpöä!

Tänäänki on kuulemma ottanu askelia ja kävelly semmosii pikku matkoja, mut jos on kiirus ni könttää mieluummin ja toki vielä tukia pitki pääosin kävelee mut kyl se tästä lähtee kuha saa varmuutta tuohon kävelyyn ja alkaa luottamaa enempi itteensä.

[Ei aihetta]Maanantai 02.05.2011 17:27

1v 4kk 2vko 1pv ikää ja Jusan ekat oikeat askeleet (huikeet 5 askelta peräti otti) ilman tukea <3

Jospa toi kävelee oppis vaik ku alottaa siel päiväkodis, sormesta kiinni pitämällä ja tukia pitkin ja taaperokärryllä kävelee jo varsin mallikkaasti mut ei niin millää suostu kävelee ilma tukee...tänään otti sit viisi askelta ilman mitää tukia vihdoin ja viimein...saas nähä millo tassutteleepi lisää ;)
ABC Hirvaskangas Market myyjä :) alkaen 3.5
>

Oonko pikkasen intopinkeenä täällä nyt!
Hei, taas tarvittaisiin lisää innokkaita Buzzadoreita. Hakusessa nyt erityisesti 1.tammikuuta 2010 ja sen jälkeen syntyneiden lasten vanhemmat (toki muutkin saa liittyä) liittymiset kiitos oheisen linkin kautta ;)

http://www.buzzador.com/?refstr=_Lizardus_

Hieno vaalitulosMaanantai 18.04.2011 12:51

Minä tykkään, ja meidän äänestämä ehdokaskin pääsi eduskuntaan, jee! hyvä Perussuomalaiset ja hyvä me kaikki jotka niitä äänestimme...nyt vaan odotellaan "lupausten" lunastamista kuten aina.

SairaalereissuaMaanantai 04.04.2011 17:43

Nyt on Jusalla lipalliset putket korvissa, hyvin meni homma virkos niinki pia et päästivät meidät pois jo ennen yhtätoista (toimenpide oli kasilta aamulla). Hieman on ollut poika nyt kärttyinen ja sillee mut ihmeen pirtee kuiteskin. Esilääkitys oli kyl ehkä paras vaihe kun jäbä naureskeli ihan hervottomasti xD

Eliskin kävi reippaana astmakontrollissa ja miehekkäät uudet mitat (3v3kk) ois 18,8kg ja 101,5cm sekä sai lisädroppeja siitepölykauden varalle. Muuten taas seuraava astmakontrolli puolen vuoden kuluttua. Pituuskasvu menee käyrillä +2 ja paino +12 *wirn* ja silti kehtas mussuttaa et muka pituutta ei oo tullut nyt "tarpeeksi" että ku teki käyrillä semmoisen notkauksen alaspäi :O ja itse en kyl kovinkaa monta kolmivuotiasta lasta tiedä joka ois edes sadan sentin rajan ylittäny!

Harmi kun eivät Jusaa mitanneet ja punninneet olleskaa mut tosiaa pari viikkoo sitte kotona mitatut tulokset on 13,3kg ja 78cm suunnilleen.

Mut olipaha vaa pitkä päivä, aamulla herättii jo puoli kuudelta et kerettii lähtee ajelee kohti Jyväskylää ku sairaalas piti olla jo seiskalta.