IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Rakas ystäväni liitoskipuKeskiviikko 31.10.2007 13:41

Se käy niin mun voimille,en pysty enää nukkumaankaan kuin yhdessä asennossa ja sekin selällään.Noh,silloinhan se alkaa just mukavasti vauva painamaan selkää vasten,great! kyljellään ei voi edes harkita nukkuvansa kun kipu on niin kamala.Jokainen asennonvaihto on yhtä tuskaa ja itku ollu monesti herkässä,sen voin sanoa! tuplapanadolilla vaan koitan joka yö mennä,se sentäs hetkellisesti auttaa pahimman kivun ylitse.

Liikuntakaan ei tuohon liitokipuun auta,pahentaa vain entisestään! ja vielä ois jokunen viikko aikaa kärvistellä ennenkuin poika syntyy...*huokaus*

Eilen illalla taas supisteli ihan koko ajan,pahimmillaan suppareita tuli jopa 3-5min välein.Mutta onneksi eivät olleet kipeitä ja loppuivat sitten yötä kohden.On tääkin tällasta,miksi ei vaan voisi nauttia tästä raskausajasta?

56v Riitta-täti BB talossaMaanantai 29.10.2007 00:35

Ei herttinen mä repesin....luoja soikoon! laittaa nyt tuollane mummeli johonki BB taloon alta 30v ihmisten kanssa....mitäköhän siitäki tulee,mietinpähän vaan...täytyy kyl ihan mielenkiinnolla seurailla miten Riitta-täti talon elämään sopeutuu :)
No mutta kaikkihan sitä aina yhden kanaemon tarvitsee....*nauraa*

Sonata Arctican Last drop fallsSunnuntai 28.10.2007 20:25

Ihana ihana ihana biisi....tässä pitäis koittaa alkaa synnytys cd:tä kokoamaan...aattelin et jos siihen tunkisi tätä vanhaa oikeeta Nightwishii,niit hitaita rauhallisii biisei,samoten Sonata Arcticalta hitaampii ja Sentencediltä myös.Ja toki voisi pari semmosta oikeen kunnon hevimättöbiisiä laittaa sinne väliin et pysyy tarmo päällä :) ja toki vois laittaa just jotain Himii,juu ehdottomasti Himii ja Niskalaukausta myös....hmm...tulee mielenkiintoinen levy! sen tahdissa on hyvä sit avautua menemään...

Mistä vitusta mä hankin kaiken musan?Sunnuntai 28.10.2007 16:12

Siis kun tuppaa toi DC++ ottamaan meikäläistä nyt pannuun oikein urakalla....vittu! ku laittaa hakuun jonku biisin/levyn nii kyllähä sielt löytyy mut ei lähde vaan tulemaan sitten millää vaiks ois slottejakin vapaana mielin määrin! saatanan saatana! ei mulla nyt oo koko saakelin päivää aikaa alkaa venaamaan sitä et lähteekö joku biisi taikka levy sieltä tulemaan vaiko ei,kyllä se pitää sillo lähteä heti eikä melkeen kun minä oon asialla! vittu ku muuteski koko perkeleen kone tyhjänä kaikesta musiikista eikä tule sitten yhtään hyvää menojumputusbiisiäkään mieleen mitä VOISI YRITTÄÄ latailla...yritykseksihän se toki jääkin!

Tää mamma tahtoo imuutella vauhdikasta hyvää menojumpsumusaa (naurakaa vaan,mut mulla on semmone vaaleanpunaine vaihe päällä) siis pakko saada semmosta armotonta baaribiletysmättömusaa!!! kuha vaa keksis mitä koittais hommailla...perkele!
Ja sit tahtoisin niiiin kuulla/saada imuuteltuu Miljoonasateen Marraskuun,se oon niin ihku biisi...mutta kun ei lähde tuleen niin ei lähde! täällä sitten mielipuolisena huudan tietokoneelle ja hakkaan päätäni pöytään ja uhkaan heittää koko vitun masiinan seinään...

help mee ja kertokaa jotain hyvii menomättöbiisejä pliis!

Hankintoja pojulleLauantai 27.10.2007 21:00

Tänää kävin mun faijan ja äitipuolen kanssa Jyväskylässä.Ostettii meille siihen kodinhoitohuoneen kalusteryhmään ne välitilan kaakelit jotka faija tulee ens viikonloppuna sit asentamaan.Löytyi pojullekin amme (vanna tai mikä lie) semmone nätti turkoosi tulpallinen ja sit ostetti kaksi koliikkituttipulloa sekä yksi normi pieni matkapullo ja luonnonkumituttisetti siihen (on kuulemma parempia ne luonnonkumiset pullon tutit ku silikoniset) ja viel yks kahden tutin pakkaus tutteja :) enää ei tosiaan tartteis ku sen hoitoalustan,sitterin ja puuha/jumppamaton...

SynnytysvalmennusPerjantai 26.10.2007 00:04

Onpahan nyt sekin käytynä alta pois.Eli siellä meitä oli semmoiset vähän päälle 30 henkee (aika paljon siis) marraskuisia muutama,joulukuisia suurin osa ja meitä tammikuisia oli yhteensä neljä odottajaa.

Siellä kätilö kertoili synnytyksen etenemisestä,kivunlievityksistä,tukihenkilön roolista synnytyksessä ja sen semmoisesta.Ei katsottu olleskaa mitää synnytysvideoita (oisin niin kovasti kyllä halunnu ja samoin mieskin) pelkkii diskuvia vaan kateltii missä oli erilaisii avautumisvaiheen asentoja sekä eri synnytysasentoja jne.Oli siin jotain vauvan kylvetyskuviakin ja kertoili se kätilö myös niistä mitä vauvalle tehdään kun se on syntynyt jne.jne.

Hmm...ite en oikeestaa sen enempää tietoa irti tuosta saanu kuin mitä oon kirjoista lukenu mut miehelle tais olla kummiski ihan hyvä käynti.Lopuksi käytiin sit synnytyssaliin tutustumassa,eikä tehny muhun kyl millää lailla vaikutusta sekään...kamalan näköinen paikka! eli taidanpa edelleen seuraavalla neuvolakäynnillä sanoa neukkutädille et varailee vaan mulle sen ajan sinne pelkopolille....kyllä se näin taitaa olla!

Ps.Homma kesti siis kaksi tuntia ja tulipahan selväksi et PERHEHUONEITA ei enää Jyväskylässä ole eikä niitä myöskään enää tule!

Pisukokeiden tuloksetKeskiviikko 24.10.2007 16:40

eli maanantaisista pisukokeista soitin äske neuvolaan ja puhdasta kuulemma näytti,eli ei siis mun supistelut johdu ainakaan mistään tulehduksesta sitten.Jatkamme asian tutkimista!

24.10.2003 Suvi&JukkaKeskiviikko 24.10.2007 15:59

Siitä se silloin lähti,4 vuotta sitten! tuntuu niin lyhyeltä ajalta ja silti siitä on niinkin kauan.Paljon on mahtunut tuohonkin aikaan kaikenlaista,kihlat,inttileskeys,kolme yhteistä asuntoa,avioliitto (häät) ja nyt vieläpä tämä meidän esikoisen odottelu....paljon on ollut myös ylä-ja alamäkiä,itkua ja kiukkua sekä muuten raskaita aikoja lapsettomuushoitojen ja sen tuottaman tuskan kanssa...yhdessä kuitenkin on kaikesta selvitty.

Monet ihanat ja upeat tuparit,synttärit ja joulut yhdessä,puhumattakaan uusista vuosista ja muista juhlista ja tapahtumista.On kierrelty festareita ja bändien keikkoja on hankkittu varallisuutta ja yhteisiä lemmikkejä....hmm niin paljon kaikenlaista <sydän>

Toivottavasti on vielä monia monia upeita vuosia edessä ja monet iloiset tapahtumat ja surullisetkin edessäpäin....

Tylsääkö?Maanantai 22.10.2007 16:48

Oman nimesi etukirjan = Miehesi nimi

A=Jukka
B=Kalle
C=Lauri
D=Matti
E=Robbie
F=Pertti
G=Veli
H=Yrjö
I=Pekka
J=Freedrikson
K=Brutus
L=Roberto
M=Brad
N=Mauri
O=Åke
P=Santeri
Q=Tomi
R=Teemu
S=Veikko
T=Miika
U=Kille
W=Oafa
V=Mika
Y=Ulle

Syntymäpäiväsi = miehesi sukunimi/tuleva sukunimesi

1=Kallioinen
2=Portuegro
3=Liisanen
4=Meritapola
5=Ukkosaarioinen
6=Neiti
7=Allévo
8=Terttunen
9=Abovi
10=hovi
11=Uusjärvehkö
12=Pulla
13=Saint-Laurent
14=Isokumpu
15=Shalala
16=Banks
17=Maunolehto
18=Leskenlehti
19=Juomameri
20=Paksujorma
21=Paasonen
22=Sein
23=Liiranen
24=Nukunukuabuaa
25=Rissanen
26=Mursunen
27=Oliantainen
28=Pikkutipu
29=Oksako
30=Nylon
31=Pikkarinen

Syntymäkuukautesi = Lastesilukumäärä ja heidän kohtalo

1= 1 lapsi, Syndroomia toisensa eteen, sekoatte avioimiehenne kanssa ja annatte lapsenne pois.
2= 3 lasta, Innostuvat kierrätyksestä 7 vuotiaina, paitsi yksi, joka kiusaa niitä muita kahta.
3= 2 lasta, kaksoset, Ostat heille bratzit heidän täyttäessä 5, siitä lähtee tyttöjen pissistyminen.
4= 8 lasta, Vain 2 oppii näistä kävelemään normaaliin aikaan, muut konttaavat 6 vuotiaksi.
5= 1 lapsi, Jumala ei suonut sinulle tervettä lasta. Tämän yksilön mielisairaus huomataan kun hän on 11.
6= 2 lasta, Toisella huomataan internetriippuvuus jo 9 vuotiaana, toisella taas huumeriippuvuus.
7= 1 lapsi, tämän pojan yllätät monesti kädeltä.
8= 2 lasta, homoja, ei sentään keskenään, et salli homoutta vaan heität heidät pihalle heidän ollessa 12.
9= 5 lasta, kaksi karkaa kotoa yöllä nukkuessanne, etsiessänne heitä loput 3 hukkuvat metsään.
10= 4 lasta, Ujoja lapsosia, mutta kun pääsevät ujoudestaan varo niiden murrosikää. Tarkoitan sitä !
11= 2 lasta, pelaavat kerran spiritismiä keskenään -> edessä pimeä tulevaisuus. Kumpikaan ei saa työtä.
12= 1 lapsi, ainut laatuaan, osaa olla herttainen, mutta kun tahtoo jotain, olet sinä aivan verillä.

Äitisi syntymäkuukausi = Tuleva ammattisi

1=Trukkikuski, tienaat silti suht hyvin.
2=Herkullinen ammatti, näkyy myös vatsastasi - Leipuri.
3=Poliisi, joka käy joka viides minuutti ostamassa kahvin ja donitsin lähi kioskista.
4=Aidanmaalaaja. Niin.
5=Et saa töitä.
6=Et pääse hyviin töihin, koska sinulla on ruma napa.
7=Sinusta tulee malli. Poltat pilveä ja joudut lööppeihin
8=Lakimies. Ei siksi että sinulla olisi lahjoja, vaan siksi että panet pomoasi -> palkankorotus
9=Vihainen kirjastonhoitaja. Sinusta vain on kiva mäkättää muille.
10=Tietokoneasentaja.
11=Strippari. Työskentelet klubeilla sekä tilauksista.mm. polttareissa.
12=Roskisdyykkari. Pakkohan sitä jostain ruokaa saada

Moi,mieheni on nimeltään Veikko Abovi.Meillä tulee olemaan vain yksi lapsi,poika,ja hänetkin yllätämme tulevaisuudessa monesti kädeltään.Minä itse olen ammatiltani trukkikuski mutta tienaan silti suht hyvin.

Rv 28+0Sunnuntai 21.10.2007 14:41

Näin se alkoi sitten jo mullakin 8.raskauskuukausi ja samalla viimene raskauskolmannes.Niin se aika vaan on hurahtanut vauhdilla :)