IRC-Galleria

_ROCK_MUIJA_

_ROCK_MUIJA_

Ulkonäöllä ja käytöksellä on väliä.

*Aiheettomia*Sunnuntai 04.04.2010 18:05

Rakastuneen Naisen tunteista kärsivä lähes päivittäin, Mutta ongelma vain siinnä että Kehen muka kusessa ja Minäkö Muka??

HUOM: (MIEHET)
Olen julmempi kuin arvaattekaan.. Jäh JäH JäH!!
-Ja tykkään että mulle puhutaan lähes kaikest suoraan eikä esim. Joo sori oon 24h myöhäs kun Öö ää Äiti tuli visiitille.. Ei uppoo Hei!!

- Ei nappaa Jätkät jotka näyttää miehelt mut käytös kun Katupojalla tai sit kun pyytää kauniisti *Tavattasko* Vs. Ei jaksa laiska mul on yskä jalat ei kanna..

- Mut en kuiteskaan dikkaa siintäkään et ovikelloo kulutetaan joka pvä ja herätetään nukkuva jo klo 12 reikä reikä.. Sarjassamme : älä koskaan kerro osoitettasi hyvän näköiselle Miehelle koska saatat saada sen riesakses joka pvä kahden vuoden ajaksi..

- Mikä mussa on vialla kun frenditkin kysyy kummissaan et *Minna Minna mitäs ne Intialaiset äijät on* Vs. Elä mult kysy pistää itteekin vihaksi kun koko ajan *hello you are wery beautiful*. Ja frendi vaan nauro kun kerroin et joku saatana Sekopää *Intialainen tai vastaava* Riisu housujaan vieressäni yms. Totesin vaan et joo hommaile itekses ja lähin pois. Väitti ettei oo ikinä nähnyt naista. Tämän siitä saa kun jää venaa frendii Rauttikselle Hesaan, kun Suomi voitti Euroviisut.

- Ja en meikkaa kun en haluu olla kävelevä zombie...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.