IRC-Galleria

___anpa___

___anpa___

Blogisormi syyhyää.

Tiedot

Nimi
Anna-Bella
Syntymäpäivä
26.2.1990 (30,88 vuotta)

Huvin vuoksi ja urheilun kannalta. 💁‍♀️

Kolmekymppinen omituinen naisihminen, joka rakastaa taiteen tekemistä, salia ja juoksemista. Syö liikaa suklaata ja elää villasukissa.

~laitoshuoltaja ~

Jag är din personal stalker. ❣

Vierailuja

96 Tänään
2018 Viimeisen 7 päivän aikana
« Edellinen (1/35)
  Bitch, I'm an artist. No drama.
  Albumi
  Oletusalbumi

  Etkö vielä ole jäsen?

  Liity ilmaiseksi

  Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

  Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

  Ajatuslaatikkoni 📦💭

  Annan Ajatuksia Aivoituksia Ajateltuna Aina Ajoittain

  Luulen, että ajan myötä tämä virtuaaliboksi ratkeaa liitoksistaan.

  ***************

  Minulla on suuri taipumus perfektionismiin. Se tekee elämästä vaikeaa. 🤔 1.8.2019

  Miksi kasvosi eivät piirry minun näköaivokuorelle ja jää sinne? 7.9.2019

  Mielipuuhaani on seurata ihmisiä ja pohtia sekä analysoida, miksi joku tekee niin tai sanoo noin. Imen itseeni vaikutteita sosiaalisista taitavista ihmisistä. Kirjastoni on jo aika laaja, mutta aina ei ajoitus ja tilanne onnistu. Loading. Please be patient. 26.9.2019.

  Näen ja kuulen ihmisten puheen, maailman äänet sekä musiikin kuvina, videoina ja kuvioina päässäni. Vuodenkierron näen mielessäni kellotauluna, jouluun on vain 15 minuuttia. Viikonpäivät ovat melko paksu oranssi jana, missä viikonloppu nousee muita päiviä ylemmäs. 28.9.2019.

  Olen yrittänyt viime aikoina ymmärtää sarkasmia ja ironiaa, koska mulle huomautetaan usein "se oli sarkasmia". Vinkin myötä opiskelin sitä Siskonpeti-ohjelman avulla. Ei auennut. 🙄 1.10.2019.

  Minulla on päivittäinen sosiaalisuusakku. Jos en pääse tietyin väliajoin lataamaan itseäni ilman vuorovaikutusta, on illalla tai yöllä olo kuin humalassa ja kone käy hitaalla. 7.10.2019

  Olen kehittänyt päivittäisen naamarajan. Liikkuessani kodin ulkopuolella, en pysty analysoimaan jokaista vastaantulijaa enkä katso heitä kohti, vaan keskityn tilaan/paikkaan missä olen. Jos katsoisin kaikkia kohtaamiani ihmisiä silmiin, alkaisi tietokone aika pian lagata. Minulle usein tullaan melkein naaman eteen sanomaan: " Hei etkö tunnista?" 13.10.2019.

  Haluaisin osata lukea toisen ihmisen ajatuksia. Mutta ihmisjoukon keskellä, kävisi päässäni sitten varmaan aikamoinen meteli. Liukuhihnalta ajatuksia, non stop. Kuuntele, synestesioi, analysoi, ymmärrä, älä ymmärrä. Toisen ihmisen ymmärtäminen, pohdin sitä paljon. 18.10.2019.

  Joskus saan yliannostuksen ihmisistä. Vaikka tykkään käydä tapahtumissa ja isommissa tilaisuuksissa, on kuitenkin kanssaihmisten aiheuttama visuaalinen häly kuluttavaa. Silloin, kun toleranssi piippaa punaista, kuvittelen, että olen kumeassa kuplassa suojassa ja äänet ja valot ikäänkuin vaimenee. Silloin mulle usein sanotaan: "Haloo haaveilija, maa kutsuu!" 3.11.2019.

  Joskus pohtimiseni ja analysointini menevät niin yli, että saan aivoni solmuun ja päätä alkaa jomottaa. Kuulen usein ihmisiltä: "Onko pakko ajatella noin paljon ja noin syvällisesti, vähempikin riittää." 23.11.2019.

  "Älä oo niin tosikko." En ole koskaan ymmärtänyt myötätuntonauramista vaikkei asia naurattaisi. Tai sitten vasta alan tajuta jutun hauskuuden, kun muut jo pyyhkivät kyyneliä silmäkulmistaan. 25.12.2019.

  Pystyn vastaanottamaan positiivista palautetta vastaan, vain jos olen asiasta samaa mieltä. 21.1.2020.

  Elämässäni on valtavasti sääntöjä, joidenka noudattaminen on must have. Säännöt ovat ihania. Rakastan pelata lautapelejä, koska niissä on kunnon säännöt. Lapsena vedin kierrokset sääntöjen muuttuessa. Nykyään osaan joustaa hyvin, mutta sisäisesti kihisen kiukusta esim. Jonkun kävellessä punaisia päin. Rikoit sääntöä! Pidän sen kuitenkin omana tietonani. 2.2.2020.

  Olen aina inhonnut sitä, että asiat pitää sanoa suoraan. Pohdin kasvotusten usein pitkäänkin vastausta, koska en halua loukata tai ärsyttää. Suoraansanominen on aivan tavattoman vaikeaa. 17.2.2020

  Sain 2-vuotiaana lempinimen Vaiheihminen. Kun kiinostun jostakin asiasta, etsin siitä kaiken mahdollisen tiedon vähintään kolmella eri kielellä. Haluaisin tietää kiinnostavasta asiasta kaikesta kaiken ja vielä vähän lisää, mutta vuorokaudessa on vain 24 h ja nukkuakkin pitäisi. 28.2.2020.

  Minulle tuntematon ihminen on blanco eli tyhjä taulu. Jos joku kuvailee häntä etukäteen esim. kusipääksi, ingnooraan sen ja teen itse päätelmäni kyseisestä henkilöstä ensimmäisen 7 sekunnin aikana hänet tavatessani. 3.3 2020.

  Minulla on sellainen kestosynti, että tulkitsen hyvin herkästi ihmisen puheen kirjaimellisesti. Kuulen myös tästä usein ja se kyllä rassaa. Se on jotenkin niin automaatio, että sitä on vaikea hallita. Vaikkakin kovasti sitä harjoittelen ajatellen: "Älä ainakaan ota tota ton laukaisua kirjaimellisesti, vaan yritä ajatella sen yli." 15.3.2020.

  Analyyttiset ihmiset ovat oodia minun korville ja silmille. 5.4.2020.

  Analysoiminen on minulle yhtä automaattista kuin hengittäminen. 4.5.2020.

  Minua hyvin harvoin kiinostaa, mitä mieltä ihmiset minusta tai minun ulkonäöstäni ovat. Ajattelen, että se on hänen mielipide ja ajatus, eikä se määritä minua. Joskus tosin, osuu sanansäilät liian kovaa ja saatan hetkeksi provosoitua. Some on haastava paikka. 24.5.2020.

  Rakastan unelmoimista ja voin harrastaa daydreamingia vaikka hela dagen. Haaveilu on yksi suosikki ajanviettopuuhistani. 29.5.20.