IRC-Galleria

joolut mänt.Sunnuntai 28.12.2008 22:34

onpa se ihan hyvä asia. sain paljon lahjuksia ja söin paljon ja olen jatkanut syömistä ihan hyvällä mielellä. eikö se syöminen kuulu kuitenkin lopettaa vasta loppiaisena.
joulupäivänä nautimme sannan ja saaran kanssa muutaman tuopposen. joimme niiden muutaman tuopposen kunniaksi muutaman lisää ja hauskaa oli. viikonlopun jaoinkin postia ja nyt minulla on flunssa. huippua. huomenna käydään ehkäpä kuopijossa etsiskelemässä alennuksesta vaatteita. töihin palajan loppiais-viikonloppuna inventaarion merkeissä. ih. ja koulu-juttuja pitäis askarrella ja plaah. olen alavireinen, mut se johtuu kyllä vain tuosta kuumeesta ja nuhasta ja nivelten särystä ja väsymyksestä ja tsellaisesta. arkisen rytmin särkyminen ahdistaa. :D
uudenvuoden vietän topin kanssa täällä kotona, koska raketit ahdistaa ja ärsyttää sekä meitä että kissoja. pittää ostaa paljon ruokaa ja vuokrata pari elokuvaa, sinnitellä hereillä pitempään kuin ilta kymmeneen ja siinähän se sitten onkin. ja seuraavalla kouluviikkolla on kemian koe. siitä ei tule kuin sanomista, en usko hetkeäkään läpi menoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.