IRC-Galleria

O58Perjantai 28.01.2011 22:05

HYVÄ POIKA
- tytöt pelkäävät ihastumista/rakastumista jos joku on särkenyt hänen sydämensä Joo ja siis tosiaan voit yleistää, että aivan jokainen pelkää. Eikä sitten tullut mieleen, että pojatkin pelkää samaa? Aina ei voi voittaa ja joskus vaan on pakko särkeä toisen sydän.
- jokainen tyttö miettii ihastustaan ennen kuin nukahtaa ja heti aamulla herättyään Monest ihastuneet tytöt ehkä. Joillain on muutakin elämää ku ihastuminen.
- jos tyttö sanoo että hänellä on ikävä sinua, hänellä on todellakin ikävä edelleenkin rankkaa yleistystä. Ei oo tullu mieleen, että tytötkin valehtelee?
- jokainen tyttö ajattelee jotakin poikaa lukiessaan tätä Eikä mieti. Kaikki ei oo ihastuneita. Ja entäs bisset ja lesbot?
- tytöt tekevät kaikkensa saadakseen ihastuksensa itselleen Ja paskat tekee. Et voi yleistää.
- jokainen tyttö tykkää jostakin pojasta VOI JUMALAUTA. Ensinnäkin, kaikki ei oo ihastuneita koko ajan, niil on muutakin elämää. Toiseks, edelleenkään kaikki ei oo heteroita
- jos tyttö sanoo sinun olevan suloinen, hän rakastaa sinua Ahaa, kiva ku sain just tietää rakastavani fiktiivisiä hahmoja.
- jokainen tyttö tarvitsee jonkun josta pitää kiinni. Varmaan ne jätkätkin tarvii? Ei tytöt oo ainoita tuntevia olentoja täällä.

Ei ainakaan pistä aina vituttamään tämmöset paskat yleistykset:'D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.