IRC-Galleria

chinor

chinor

follow me, you can follow me, I will keep you safe

Selaa blogimerkintöjä

päivä 5, Fukuoka - Kioto, JapaniMaanantai 31.05.2010 17:29

Tämä oli tosi jännä päivä. Lähettiin tosiaan ryokanista laitettuamme isoimman matkalaukan takkyuubinilla fuyumi :n luokse Kiotoon. Otettiin joku bussi, mentiin sillä motarin varteen ja alettiin etsiä "saabisu eriaa" (サービス・エリア), eli pysähdyspaikkaa, joissa on yleensä konbini ja jotain ruokapaikkoja. Eli vähä niiku ABC. Kysyttiin neuvoa lähimmälle saabisu erialle, joka kuulemma oli 5km päässä. Löydettiin sitten kävelyn jälkeen konbini, jossa käyviltä asiakkailta kysyttiin jos niiden kyydissä pääsis sinne saabisu erialle. Ei kuitenkaan onnistanu :c

Lähettiin sitten kävelee autotien viertä, ja yhes vaihees kuuluu auton tööttäys. Viereen pysähtyy auto, ja sisältä nainen kysyy et mihin ollaa menossa. Kerrotaan minne ja se pyytää hyppäämään kyytiin. Tämä nainen oli Asuka, kahden lapsen äiti, joka osoittautui tosi mukavaksi :3 Pysähdyttiin Kokurassa jossa käytiin Kokuran linnassa, koska Asuka halusi näyttää sen meille. Sitten jatkettiin matkaa sillalle, joka yhdistää Kyushun ja Honshun saaret. Täällä Asuka jätti meidät etsimään uutta kyytiä.

Haettiin kartat ja mentiin näköalapaikalle ottamaan pari kuvaa. Sitten siihe hoipperoi sellanen hassun näkönen mies hienon kameransa kanssa ja hyräili jotain. Pyry sano sille jotain japaniks ja se innostu kovasti ja kyseli meiltä et mistä tullaan ja minne mennään. Kerrottiin sit et no me itseasiassa tässä liftaillaan, tultiin just Fukuokasta. No sit se sano et "no tulkaa hei mun kyytiin!". Oltiin siinä sit vähä et "öö oikeesti?" ja kysyttii et mihin asti se on menossa. No se oliki menos Nagoyaan asti! Sanottii siinä et Kiotoon ois tarkotus päästä, ja se vaa heitti et "okkee okkee hypätkää kyytii". Ei oltu uskoa meidän onnea, mut päästiin onnellisesti matkaan :D Tää kyyditsijä osottautu tosi hassuks, ainaki jos vertaa japanilaiseen stereotyyppiin.

Mitsuru kertoili vähä härskinpuoleisia vitsejä ja kertoili sen neljästä tyttöystävästä (joille se soitteli ajamisen aikana ja laitto Pyrynki puhumaan niille) ja muuten vaa oli aika huoleton. Se kuitenki ajo kivasti ja varmasti meidät sieltä Kokuran tienoilta aina Kiotoon asti, ja aamuviideltä jäätiin pois sen kyydistä yhdellä Kioton saabisu erialla. Annettiin kiitoksena Fazerin tummaa suklaata (oltiin ostettu monta levyy just tätä varten) ja sanottiin heipat. Sen jälkeen lähdettiin pällistelemään kaupunkiin.

Seuraavasta päivästä lisää huomenna!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.