IRC-Galleria

chinor

chinor

follow me, you can follow me, I will keep you safe

Selaa blogimerkintöjä

päivä 8, Kioto - Nagoya, JapaniLauantai 05.06.2010 21:02

No eipä me tietenkää herätty vaa parin tunnin nukkumisen jälkee :D Noustiin sitte jossai kymmenen maissa, yhelttoista oli check-out ja sitten lampsittiin Kioton juna-asemalle. Päätettiin mennä Nagoyaan bussilla, joten ostettiinki vähä myöhäsemmät liput ja mentiin kiertelemään vielä yhteen puutarhaan. Laitettiin myös postikortteja!

Sit mentiin bussilla Nagoyaan, se kesti kaks ja puoli tuntia, ja illalla seittemän aikaan oltiinkin TV Aichin rakennuksella. Täällä meidän oli siis tarkoitus tavata Kishimoto-sama, joka oli luvannut majoittaa meidät. Kishimoto on siis WCS (World Cosplay Summit) -nettisivujen koordinaattori (tms), ja oli Suomessa 2009 lokakuussa sen vuoden voittajien (YuRie:n) kanssa, jolloin siis tutustuttiin. Kishimoto on ihanan rento ja hauska tyyppi, joten kun me saavuttiin sinne Terebi Aichille ja se tuli meitä tapaamaan siihen ni se veiki meidät ylös sen konttoriin missä sitten juteltiin sen ja sen työkavereiden kanssa :D

Sitten tehtii nii, että vietiin ensin meidän tavarat kämpille. Tää kämppä osottautuki ihan _super_ hienoks joksku... vierasSVIITIKS minkä Kishimoto oli meille maksanu! Oltii suht O____O ku nähtii se. Ei siinä vielä kaikki, tää sviitti vaa sijaitsi 20. kerroksessa yhessä Nagoyan korkeimmista rakennuksista (Nagoya Center Tower), eli oli suht hienot näkymät! No mutta niin. Siellä sitten mä jäin odottamaan tunniks sillä välin ku Pyrde meni pelaa jalkapalloo Kishimoton ja sen työkavereiden kanssa.

Sen jälkeen mentiin syömään ja juomaan isolla porukalla. Se oli tosi kivaa, opetin yhelle suomeks numeroita ja sellasta :D Katakanalla numeroiden kirjottaminen oli jännää ja sit ne vaa valitti et meidän numerot on ihan sikapitkiä :D

Tän jälkeen mentiin vielä Kishimoton asunnolle, joka siis oli siinä samassa rakennuksessa ku se meidän sviitti. Juotiin siellä ja katottii WCS-dvd:tä ja juteltii kaikkee :3 Kishimoton vaimo Maki oli kans tosi kiva ja herttanen!

Sitten mentii nukkuu o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.