IRC-Galleria

chinor

chinor

follow me, you can follow me, I will keep you safe

Selaa blogimerkintöjä

päivä 10, Nagoya - Tokio, JapaniLauantai 05.06.2010 21:32

Yoshi.

Jätettiin mun iso matkalaukku Makin huomaan, että se laittais sen meille takkyuubinilla hotellille kunhan Tokioon saavuttuamme tiedetään se osote.

Sitten mentiin ja otettiin bussi lähimmälle saabisu erialle, josta liftaus alko. Päästiin ensin Shizuokaan, siitä Atsugin lähelle johonki bussipysäkille, josta sit hypättii kyytiin Tokioon menevään bussiin. Suora bussi Nagoyasta Tokioon ois maksanu siis vähintään se 5000 jeniä, joten säästettiin loppujen lopuks aika vähän, ku eka bussi makso 1480 jeniä, sitten maksettiin tälle naiselle joka kyyditsi meidät Shizuokasta sinne Atsugiin 1500 jeniä (syystä?) ja sit vielä toka bussi oli 860 jeniä. No mut, seikkailu!

Se nainen joka meitä kyyditsi oli muuten vähä kaistapää. Välillä se vaa alko kiihdyttää ja ohittelee muita sillee 120-140km/h vauhdilla :D Mut ei se mitää.

Tokioon päästyämme mentii heti tapaamaan Pyryn tuttavaa Ooike-sania, joka on tällainen vanha herra. Ooike on joskus, öö, nelkytä vuotta sitten asunu Suomessa ja osaa vielä jonku verran suomee :D Se selostaaki välillä japaniks, sit vaihtaa yhtäkkiä englannin ja suomen sekotukseen. Mut Ooike oli siis ettiny meille hotellin valmiiks, ni päästiin sit suoraan kamojen kanssa tänne rentoutumaan :3

Siinäpä se sitten oliki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.