IRC-Galleria

elisabeth

elisabeth

varjoista vasemmalleee

Täällä taas.Maanantai 02.07.2007 13:25

Nonih, mentiin sit perjantai-aamuna puol 12 lennol kööpenhaminaan. Siellä sit tultiin hotellillel, missä oli suuri kylppäri. :p Siit sit mentiin kiertelee paikkoi, käytiin hard rock cafés syömäs, sain sielt paidan, sori laura samanlaisen ku sul, siel ei ollu muit hyvii ;<
. Ja sit illallapillallaa, mentiin sinne Tivoliin. Mä mitään jaksanu laitteisiin mennä, mut Eleonora ja Emilia menivät pariin. Sit alko sataa siel ja tuli ihmisille nälkä. Tietenki kaiki raivintolat oli täynnä, joten tyydyimme ruokakojujen antimiin :D.

Sitten seuraavana päivänä mentiin shoppaileepoppailee. ;) Sain mekon, paidan ja LEVVYJÄÄ <3. yks Machine Headin, Arch enemyn ja kaks 36 crazysitsin levyy. Sit käytiin sellases vahanukkepaikas :D. ihan hienohan se oli, mut lontoos olis silti paljo paremmat. Sitsitsit me väsyttiin ja mentiin hotelliin kattoo jotai kauhuleffaa . sen jälkeen illal käytiin syämäs jossai pihvipaikas ja tää tyttö vetäs sellasen pihvin, perunaa, salaattia, ja jälkkäriks viäl suklaamoussee ja appelsiinisrorbettii. Jasit mut kieritettiii takas huoneesee.
Sittennn seuraavana aamuna mentiin sellaseen taidemuseoon, mis oli kaikkee monet, manet, van gohii jne. jotenki tuntuu et kummiski kirjotin ton nimen väärin.No se oli ihan helevetin hieno paikka, täytyy sanoo. :o Sitten mentiin isolla bussipussilla köröttelemään ympäri köpistä. sen jälkeen ellulle tuli paha olo ja päätä särki :''<. Sit mutsi vei mut nukkumaan hotelliin ja siellä sit nukuin pari tuntia, olo helpottumatta. :( Lennettiin sit takas himaan, paikallista aikaa 22.30. siit sit nuqq :DD. ja nyt tätä kirjottelen ja kiusaan eddiee :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.