IRC-Galleria

Jesh! Siinä 3,2 kilon paketissa oli paketti royal-vessapaperia, paketti talouspaperia, kaks pakettia nenäliinoja (toinen aloe vera -lisällä), kolme pakettia ruokaservettejä, kolme pakettia kahviservettejä, ja, kaks kertakäyttöpöytäliinaa! Aika hurjaa. Nyt on vappupiknikille pöytäliinaki hommattuna :)

Kohta mä oon lähdössä elämäni ekoille kynttiläkutsuille. Oon ollu joskus ehkä seiskaluokkalaisena kerran tupperikutsuilla. Mutten ikinä kynttiläkutsuilla.

Ja äskön katoin toisen eilisillan ratoksi vuokratuista leffoista (en jaksanu illalla kattoo ku yhden ku väsytti jo kympin aikaan!). Eilen katoin Talo järven rannalla. Pääosissa Keanu Reeves ja, hmm, pitää käydä kurkkaamassa .. Sandra Bullock. Kumma ku en muista noita naisnäyttelijöitten nimiä :) En ollu ikinä moisesta kuullu, mutta se sattu makuunissa käteen. Oli ihan kiva, heti ku tajusin sen jujun :) Ja äskön siis The Holiday. Kävin kattomassa sen ihan leffassa Tennarissa välipäivinä, ja todella tykkäsin. Tykkäsin nytki! Loistavaa hömppää. Tai ehkä vielä parempaa ku hömppää. Romskuleffa kuiteski :)

Kauhee määrä hymiöitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.