IRC-Galleria

eveliiinä

eveliiinä

vaikka eilinen meni miten meni, niin aina voi korjata huomista.
" Mikä ihmisii vaivaa?.. Miks pitää puhuu paskaa toisen seläntakana jos joku pukeutuu eritavalla? Jos jollaki vaihtuu seurustelukumppani useemmin, kun muilla? Jos toisella on meikkii naamas enemmän, kun sulla? Jos joku tyyppi ostaa kirpparilta vaatteensa tai halpa-hallista? Jos joku haluu tutustuu uusiin ihmisiin ja haluu olla huomion keskipisteenä?

Pitäis olla aivan HELVETIN kateellisii jotka oikeasti uskaltaa tulla kouluun omana ittenään ja ei välitä muiden halveksunnasta jos on just värjänny limenvihreet hiukset tai jolla on isot piilarit. SIISTIÄ, ettei kaikki pukeudu mustiin pillifarkkuihin ja valkoseen läpinäkyvään paitaan.

Jos se joku jolla tyttökaveri vaihtuu viikoittain on oikeasti jotain hätänä. Jos se ihminen tarvii edes yhden tukijan johon purkaa kaiken. Tai jos se aina jätetään. Tai se haluaa, että sen ex-tyttökaveri huomiois sen, kun se näkee että se on suosittu.

Jos tyttö/poika meikkaa kouluun paljon jokapäivä NIIN EI SE SITÄ TEE SEN TAKII, ETTÄ KAIKKI PUHUIS PASKAA MITEN HUONOSTI SE MEIKKAA VAAN, ETTÄ NÄYTTÄIS KAUNIILTA.

Joissain perheissä ei oo asiat hyvin. Jotkut saa just laskut maksettuu ja ruokaa pöytään. Mihinkää 200e korkkareihi ei oo todellakaan varaa, ei ehkä ees siihen 20e unelmamekkoon jonka tyttö 15-vuotta halus koulun kevätjuhlaan. Miettikää sitä ennenku sanotte jostakin että "miten se voi pukeutua tollaseen".

Koulukiusatut... Ne joskus odottaa parempaa elämää yläasteella. Uusii kavereita, komeen poikakaverin, hyviä kouluarvosanoja... Jos tää seittemänvuoden suurin toive on toteutumassa niin miksi ajatella "olisin kauhee huomiohuora ton yhen mielestä".

Ihmiset vaan tuntee eriasiat vääriks... Jotkut ei pysty syömään lihaa, jotkut syö sitä monta kiloo päiväs.
Jotkut pystyy vaihtaa kumppaniaan kerran kuukaudes, jotkut ehkä kerran elämänsä aikana.
Mutta ihmisen kiusaaminen tai syrjiminen omien mielipiteidensä takia on sairasta.
Jos joku haukkuu sun kaveria sulle, sano että se on väärin. Älä jää nyökyttelee vieressä ja sen jälkee mene kertoo sille jollekkin jota on haukuttu. Tehkää asioille jotain, Suomessa saa sanoo oman mielipiteensä.

En tarkota ettenkö itse olisi tehnyt näin, kaikki tekee virheitä. Sä joka luet tätä teet virheitä ja kaikki täällä.

Tällä ei ollu nyt tarkotus puolustaa itteeni vaan ihan yleisesti kerroin asioista. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.