IRC-Galleria

hyvää ytävänpäivää :)Maanantai 13.02.2006 14:28

hyviä ystävänpäiviä kaikille jo päivää etukäteen...

Oon monta kertaa miettinyt mitä hyötyä on olla olemassa mutta nyt ainakin tiedän että miks just minä olen olemassa...tai ainakin luulen niin:)
tuskin olisin tavannut ihanaa aviomiestäni jonka tulee 4v yhteiseloa täyteen huomenna :)
Kyllähän elämään mahtuu ylä- ja alamäkiä vaikka millä mitalla mutta siitä olen selvinnyt ystävieni avulla ja tietysti kultani ja oman lapseni avulla joka jaksaa päivästä toiseen ilostuttaa minua asialla jos toisella.
Mitä tekisinkään ilman ystäviäni tuskin varmaan mitään vaikka en kaikkia ystäviäni ole ehtinytkään tavata pitkään aikaan mutta onneksi on tekstiviestit ja kirjeet keksitty ja tietysti netti.
Ystävien kanssa on mukavaa jakaa ilot niin myös surut.
Tänä vuonna en aio lähettää ystävänpäiväkortteja ihan rahallisen syyn vuoksi:( mutta kyllä uskon että voin korvata kortin tekstiviestillä tärkeimmille ystävilleni.

hmmh mitäpähän muuta kirjoittaisin tähän noh kaippa tämä präntti tällä kertaa riittänee täten toivotan kaikille ystävilleni jotka tunnistavat itsensä tästä niin oikein hyvää ystävänpäivää ja kiitos että olette ystäviäni. ja myös niille jotka epäröivät että olenko heidän ystävä niin kyllä olen..

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.