IRC-Galleria

synttäritLauantai 19.01.2008 11:14

Olin saanu yön aikana monta onnentoivotusta, kiitos niistä :)
Aamul lähin sit isän ja sen työkavereiden kanssa aamiaiselle ja siitä sit jonkun kyydillä Mountain Viewiin niiden työpaikalle.. Siel oli odottamas valkonen limusiini, joka kyyditti meidät San Franciscoon Mac World:iin. Aikaa siel oli kierrellä jonku 3h, joka oli todellakin liian vähän.. Sinä aikana kerkis käymää ehkä puolet kiinnostavista ständeistä läpi, saamaan kasoittain roinaa ja tuhlattuu jopa jonki verran rahaa.. Ainakin läppärikotelon, 2 paitaa ja läppärinpuhdistussetin ostin.. Isä sit vähä kalliimpiiki ostoksii :D
Tultiin samalla limolla takas ja sit venailin hetken Mountain Viewis auringon paistees äitee hakee.. Hotellilla lilluttiin lämmitetyssä uima-altaassa auringonpaisteessa ja vaa hengailtiin. 19 aikaa haettii isä töistä ja mentii syömää In-n-out burgeriin kun sitä oli kerta suositeltu. Oli helkkarin hyvää ja läskiä. Sit mentii viel hetkeks ostarille ja paniikis taas pyörin enkä saanu mitää aikaseks, paitsi et Roopelle kyl ostin kaikennäköstä.. Ittelleni en oikeestaa mitää..
Sit käytii taas kaupan kautta hakee jätskii ja synttärikakkuu ja tultii hotlalle ja syötii niit ja katottii Pulkkinen-don't push the rivere ja nyt sit vois men nukkumaa..
Tääl on muute outoo se, et ei oo oikeestaa hetkeekää, etteikö taivaalla ois lentokoneita..
Juu kiitos hei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.