IRC-Galleria

hilkku

hilkku

Life sucks and then you fucking die!!
Juhannus sit oli ja meni... Oli ainakin lämmin ilma ja aurinkoista jossei muuta, ulkona tuli vietettyä aikaa ja nähtyä pari kolme kaveria :) Ainiin sitte mä kuulostan virolaiselta \m/ :/ Ja tarjottiimpa paitaa lämmikkeeks kylmettyneelle MYY:lle, joka pelkästään järkytti sitä!! Pidetäänhän ens kerralla se paita päällä jooko?, luulen selviiväni ilman sitä, vaikkakin se oli oikein öö jalo ajatus =D

Ja että maistettiinko alkoholia tänä juhannuksena? Maistettiin ja siihen se sitten jäikin, tosin viime kerrasta oli hitusen aikaa niin tuntu se maistelukin sit juomiselta =) Ei ollu helluntaiheilaa, eikä edes juhannusheilaa, mutta jonoo ois ollu... tai mitä näitä nyt on säälittäviä tapauksia. Kuten esim. "Pitäkää mun kaverille seuraa!" -tyyppi, joka myöhemmin tuli sanoon mulle "Ai sori emmä tienny et sä oot varattu." Olen vai???
No joo se siitä.

Tänään töihin klo 14-22, toivompa vaan, että tänään on kivampi työpäivä ku mitä oli perjantaina. Jos ei satais niin paljo paskaa niskaan tänään, koska mä olin perjantaina jo valmis lyömään hanskat tiskiin ja toivottaan hyvät kesän jatkot!

Jees, mut mikäli eksytte lukeen tätä niin oikein hyvää päivän jatkoa teille! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.