IRC-Galleria

huijausta

huijausta

I haven't got the foggiest idea

mikä viikonloppu !!!!!!!!!!!!!Maanantai 29.06.2009 03:06

pe aamul lähin rannal kymmeneks ja lähin yhen junal turust helsinkiin, näin joonasta meriä ainoa lindaa ja muita, vähän chillattiin espalla ja näi, sit Evan kanssa harhailemaan Mankkaalle etsimään Eliaksen partyhousea, kyl se sit löyty ja juhlat oli aika hurjat :D ainaki omalt osalt, mitä pojat vähä pusikkoon heitti ja tuli mukavasti tanssittua, ja naurettuakki :D:D pusi ootte ihania kaikki <3 ja oli varsin ihanaa pitkästä aikaa nähä maijjaaa ja kaikkia ! ja tutustu uusiin kivoihin ! kiitos paljon ellulle ja tultsulle, onnea pusipusi !
hulluimmat juhlat pitkään aikaan <3 oli hauskaa

lauantaina heräsin siis mankkaalta ja lähettiin pirteinä tarpomaan saaraan ja maijjan kanssa stadiin päin, pääsin sieltä sitten junalla turkuun ja menin suoraa kaarinaan even ja karon läksiäisiin oli sielläkin aika hurja meno ! (varsinki ku tultii saunasta allin kanssa huhhuh !) vesipuisto serenat ja the hippies sun muut jäävät mieleen muisteltaviksi pitkäksi aikaa <3 hyvä ilta oli kiitos even ja karon ! pusi aussie girliees !

sunnuntai aamulla sitten lähettiin allin ja janen kanssa tarpomaan bussipysäkille varsin uupuneina alli ilman kenkää, otettiin siinä sitten aurinkoa vielä pysäkin vieressä ja mentiin rannalle (oon ruskettunu jes!) rannalta lähin sitten käppäilemään kohti keskustaa ku pyöräjengit lähti vetää eikä ollu peniäkää jäljellä et ois menny bussilla, sain ylipuhuttua äipän tulee mun kanssa syömää jotta saisin ruokaa ja kyydin kotiin heheh jes hyvät fiilikset on nyt vaik väsyttää pirskaleesti !

HUOM EI TARVI LUKEE IHMISET MÄ VAAN KIRJOTTELEN PÄIVÄKIRJAAA HAHAH

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.