IRC-Galleria

ihkujuuli

ihkujuuli

my dreams are slipping away
Saavuimme laivaan 14.2. joskus seittemän aikaan. Ja sit vähä lepäiltiin ekaks hytis ja laitettiin meikit sun muut uusiks. Tässä vähä teinipeiliä laivalta.

Sitten menimme vähän istumaan iltaa Tiian veljen kanssa baariin. Joo ei sieltä sit sen enempää. Oli ihan mukavaa. Sen jälkeen seilattiin ympäri laivaa käytiin vähän kannella ja silleen ainiin söimme hieman pyttipannua. Laivan pyttipannua nami.

Sen jälkeen menimme laulamaan karaokea.

Yön pimeinä tunteina otettiin vähän kuvia sieltä.
PARASystävä♥

Hytti käytävästä.
ma girlfriend

Jostain sieltä laivan uumenista.

Hissistäkin piti saada vähän kuvaa ;)
Ensiks me mentiin syömään johki hotellille ja sit myö lähettiin prismalle ja prismalla otettiin pienet välikuolemat ohessa kuva tiiasta unessa se varmaan tappaa mut ku lisäsin tän kuvan tähä. Ja ei siel bussissa voinu nukkua ku semmonen ihme pappa kuorsas siel ;(
Sitten siittä matka jatkui kohti super alkoa ja me vaan nukuttiin kaikki muut meni alkoon ja me jäätiin nukkuun. Kuva alkolta.
Sitten vaan shoppailtiin siel. Ja nolattiin ittemme ku oltiin vaan töykeitä venäläis mummuille ku ne koitti kaupauta meillekki kaikkee. "Urheiluhousut, isot koot" öö näytetäänkö me silt et urheiltais. Ostettiin tiian kans hienot laukut. Ja kaiken näköstä muutaki.

Joo ja sit lähettiin kohti kotia laivalla :) Reissu oli ihana<3


Ps. Voi vittu tähän mahtunu enemppää kuvii ;< ois ollu pari hyvää mut joo tossa tuli oleellinen meijän matkasta. Kiitti ihkutiitski <3 plus mummut ja jani =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.