IRC-Galleria

ja_toinen

ja_toinen

Finns do it melancholy
Kuningas Oidipus(Kampurajalka etc.) by Sofokles ^^

Tappaa isänsä, nai äitinsä, haukkuu sokean näkijän ja puhkoo silmänsä -> Loistavaa viihdettä iltojen iloksi. Kannattaa lukea

Miten äkäpussi kesytetään by Shakespear ^^

Muija äksyilee, menee äijän kans naimisiin, äijä äksyilee muijalle ja muijasta tulee tottelevainen -> Nykynaisille(taitaa olla myöhästä niille) tai teini-ikäsille tytöille kasvatusopas. Pitäisi luetuttaa jo ala-asteella kaikille tytöille.

Tammerkosken sillalla by Päätalo ^^

Mennaan naimisiin, kotiudutaan armeijasta, käydään ryyppäämässä ja hankitaan sukupuolitauti. Kirjan lopussa tehään töitä. -> Kirja jossa kaikki oli hyvin niinku ennenvanhaan. Suht rankkaa työntekoo, ja akka nalkuttaa ku tullaa kotii ryyppäämästä. Ehh, se on elämää se.

Korppi(The Rawen eng.) E.A Poe ^^

Hmm, oveen koputetaan ja saadaan sydänkohtaus-> Toimi ehkä sillon 1800-luvulla, nyt kannattaa lukee ihan vaan runomuotonsa vuoksi.

Pelko on aseeni by MacLean ^^

Rikolliset luulee olevansa tilanteen herroja ja sitten itketään, toinen tappaa ittensä ja toinen joutuu sähkötuoliin. -> Kannattaa lukea, suositellaan yhdeltä istumalta.


Ja ylpeys ja ennakkoluulo on edelleen teillä tietämättömillä, raamattu vaiheessa, pieni kirja suurista hyveistä edelleen projektina...huoh... Oh my goddesit esiin ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.