IRC-Galleria

vittuPerjantai 25.01.2008 23:50



Tämä artikkeli käsittelee vittua interjektiona. Pervo mielikuvituksesi laverteli, että olisit kiinnostunut vitusta kirosanana ja emättimenä.

Vittu on käyttökelpoisin puhutun kielen välimerkki. Se vastaa kaikkia kielellemme tyypillisiä välimerkkejä, ja sitä voi käyttää yleisesti taukojen paikalla puheessa. Esimerkiksi: "Maikka sano mulle vittu et jos matikka vittu kielet vittu ja muu vittu tarkotti koulua noin yleensä vittu ei kiinnosta vittu niin mä voin lähtee vetään vittu."

Yleisin sana vitutuksen aikana on vittu. Esimerkkilause: "Vittu kun mua vittu vituttaa nii vitun vitusti."

Yhdelläkään vittu-sanaa käyttävällä ei oikeasti ole mitään tietoa, mikä vittu on, taikka jos on kuullut asiasta ei ole sen enempää kokemusta siitä! Vittu on vittumaisen yleinen sana myös pissisten keskuudessa. Näin ollen voimme päätellä, etteivät pissikset ole erityisemmin tutustuneet omaan kehoonsa.

Vittua pidetään kaiken kattavana sanana. Vittu taipuu adjektiiviksi, substantiiviksi, pronominiksi, partikkeliksi ja numeraaliksi. Verbinä vittu on yleisin. "Mua vituttaa, vitun kokoset tissit, näitän on ihan vitusti, oot vittumainen, sit yks vittupää oli siel." Vittu toimii yleensä täytesanana ja vahvikkeena vitun tärkeille asioille.

Tarkoitus

Voidaan käyttää myös miehen pippelin synonyymina. Mahdollisesti vittu on 5 lasta tehneen naisen vastine pillulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.