IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Sattuu..Tiistai 07.04.2009 00:39

Miks ihmeessä mun piti taas sekoilla niin pirusti, viiden päivä ryyppyputki ja ainoo varteenotettava miesehdokas onkin vaan pelkkää tomua mun maailmassa.. nyyyyhhh..
Käytiin Passionissa juttelamassa kun odottelin, että mulla on aika yhteen paikkaan. Oli ihan jees siihen asti kun oltiin lähdössä pois. Sit se vaan sano, et eihän me koskaan tehty muuta kun dokattiin, nukuttiin ja nussittiin, varmaan kauneinta mitä oon ikinä kuullu :'( :O Tai sitten ei.. En voinut sanoo siihen muutakun, että nehän on ne elämän kolme perus asiaa.. En mä sitä oikeesti olis halunnut sanoa, mut pakko oli sanoo jotain ja sit lähdin meneen..
Itkettää tollanen. Mä kun taas idioottina elättelin toivoo jostain suuremmasta.. Onneks se sano edes suoraan sen, että meillä ei tuu oleen mitään, ehkä voidaan sillontällön nähdä mutta siinä se..
Miks mä aina ihastun vääriiin miehiin? Ei pitäs ihastuu kehenkään..

Pakko kyllä nyt alkaa rauhottaan tätä touhua, on toi häppä maistunut taas vähän turhan paljon lähiaikoina. Ja kohta kukaan ei ees halua olla mun kanssa kun kännissä meen aina sekoileen tai sanoon jotain paskaa, mitä en todellakaan oo tarkottanut. Sori kaikille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.