IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Ei väsytä taaskaan...Keskiviikko 10.06.2009 04:11

Mikähän siinä on kun vaikka kuinka rehkis ja siivoiskin niin ei vaan väsytä. Aamusin jaksaakin sit nukkua aina johonkin kahteen asti. Taitaa olla rytmi vähän sekasin. No ehkä pitäis koittaa kehittää jotain rutiineja niin menis päivät paremmin, musta on tullut ihan yöihminen. Huomena pitää mennä vahtiin Vilppua kun porukoilla on jotain menoja. Onpahan ainakin jotain tekemistä.. Vois alkaa vaikka taas reenailen tanssipeliä.
Vihdoista viimein sain tän kämpänkin siivottua niin voin ottaa sen Vilinkin jossain vaiheessa tänne yöks kun se on sitä niin pyytänyt. Mä joudun kuulemma nukkuun sohvalla ja se saa sängyn. Mitähän siitäkin sit tulee kun täällä kuuluu öisin kaikkee meteliä, niin saakohan se nukuttua ollenkaan kun mullakin on välillä vaikeuksia sen suhteen.. Viime yönäkin sai taas soittaa poliiseja visiitille kun naapuri heitteli vähän telkkaria pihassa.
Mutta kaippa se on tästä valmistauduttava nukkuun et voi taas pari tuntii pyörii sängyssä jos uni tulis. Nukku-Matti on vaan uhohtanut mut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.