IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

jee jee perjantaiPerjantai 20.02.2009 13:48

Onneks tänään on perjantai. Pääsee baariin. Keskiviikkona jo tosin juotiin pääskyn kanssa mun kämpillä kalsarikännit :D Hauskaa oli. Eilen oltiin sit illalla ajelemassa ja Jannekin oli mukana. Sekin oli ihan kivaa, vähän vaihtelua tuohon kotona istumiseen. Taas mä lusmuilen enkä tee töitä vaikka pitäis. Heti käytän hyväksi tilannetta kun pomo on syömässä niin mä surffaan. Kohta se kyllä jo varmaan tulee takas niin joudun poistumaan. Mutta HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE :D

Torstai taas, perjataita odotellessa..Torstai 12.02.2009 11:22

Töissä ollaan taas ja ei kiinnosta taaskaan yhtään. Eilen tuli vähän uusia piirteitäkin ilmi työ"kavereista", selkään puukottajia löytyy siis täältäkin.. No eipä se mitenkään yllätys ollut kun 90% on naispuolisia henkilöitä.
Onneks kohta tulee viikonloppu mutta enpä mä paljon levättyä saa ainakaan kun piäis järjestää isän viiskymppisiä.. No kaippa siitä tulee ihan kivaa. Illalla vois sit lauantaina mennä bupsaan jos vaan saan jonkun seuraksi, vaikka eipä se olis eka kerta jos menisin yksin.. Kyllä sieltä aina jotain seuraa löytää..
Mutta mä koitan nyt alkaa tekeen muka töitä..

Helmi HelmikuuTiistai 03.02.2009 11:24

Jep Jep, tänään on Jannen synttärit :) 16v tulee täyteen :D Pitää mennä varmaan kahvilla käymään synttäreiden kunniaks. Mitähän sille ostais lahjaksi, mä oon tosi huono tälläsissä. Varsinkin kun kyseessä on 16 vuotias poika.
Töitäkin pitäis taas jaksaa painaa mut mä otan ihan iisisti ja alottelen päivän. Aamu järkytyksestä pitää ensin selvitä, eli kun olin menossa aamulla pysäkille meidän pihassa nukku kauhee pulsu joka sit hieman pelästytti mut xD No ehkä mä just ja just selviän järkytyksestä..

Kipeenä taas..Torstai 22.01.2009 12:53

Oon taas ollut koko viikon kipeenä. Ei kauheen mukavaa. Haikein mielin muistelen viime kesää ja nyt oon vaan tän pirun flunssa aallon kourissa, yllättäen.
Olin tossa just lääkärissä hakemassa vähän nappeja ja saikkuja, ja kaupanpäälle sain lähetteen PUHETERAPIAAN :D hah hah hah.. No kaikkihan sen tietää, että mä en osaa puhua mutta en mä uskonut, että se mun ääneen vaikuttaa.
Jotenkin sitä vaan toivois, että sais sen viime kesän takas vaikkakin se aikamoista säätöä olikin :) No ainahan toivoo saa, mut kaikkee ei saa mitä haluaa. Ei edes vaikka kuinka pyytäis..
Kesää odotellessa..

Töissä taas..Maanantai 12.01.2009 11:34

Huh Huh.. Täällä taas, ja kuten huomata saattaa kiinnostaa kun kilo paskaa kun täällä päiväkirjaan vaan kirjottelen. Alkaa vaan niin turhauttamaan tää homma kun myynti on ihan olematonta kun on tää pirun "lama" olevinaan. Ja eipä tää paljon asiaa edistä, että mä en edes jaksa yrittää, sillon harvemmin voi mitään saada myytyäkään. No vitut siitä, mä saan kuitenkin potkut täältä tän kuun lopussa. Ja trha tehä kauppaa kun sit voi olla etten ehi saamaan niistä provikoitakaan. Ei vaan ei se turhaa ole mutta ei vaan jaksa kiinnostaa..
Joo loppu sitten se tipatonkin tossa viime viikonloppuna, mut onneks ihan silleen sopivasti, ettei mitään övereitä tullut heti vedettyä.
Kauheen moni lähtee sinne vitun inttiinkin tänään, onnee vaan kaikille jotka menee sinne :)
Kaippa se olis alettava tekeen hommia kun melkein tunti on mennyt jo työaikaa enkä oo edes koskenut puhelimeen, kunhan oon surffaillut netissä..
Onneks sain herra X:nkin kanssa ilmeisesti sovittua :D Sovinnot on ihan mukavia :) :) Riippuen toki siitä miten sen tekee..

Huh huh..Perjantai 02.01.2009 20:12

Nyt se sit alko, toivotaan, että tänä vuonna onnistuu ja onnistaa :D ;) Olis ihana löytää vaan joku jonka haluis oikeesti elämäänsä ja tietty olis plussaa jos sekin mut. En kyllä jaksa yrittää ettii mitään tai hakee tai... Melko sama. Ei jotenkin taas jaksa mikään inspiroida.. Tuntuu vaan taas et kaikki hajoo käsiin. Mut toivottavasti tää tammikuu tuo muutoksen asiaan..

JoulujaKeskiviikko 24.12.2008 17:13

Ihanaa kun on joulu, ensimmäinen vuosi kun ajattelen niin. Kun mä en ole mikään jouluihminen oikeesti :) Vaikka harva sitä tän joulun perusteella uskookaan :D Eihän mulla mennyt neljään joululahjaankaan kun 200e rahaa, ja en oo joulu ihminen. Ennen neljään lahjaan olis mennyt 4e :D:D
Mutta asiasta kolmanteen, harrastin tossa taas netti kyttäämistä (kuten olen myös korttelikyylä tunnetusti :D), niin huomasin kuinka kaksnaamasia ihmisiä on taas liikenteessä, ja vielä näin joulun alla, no ei voi muuta sanoa kun että hankkisivat elämän.. puhukaa vaan musta seläntakana.
MÄ TYKKÄÄN OLLA LAPSI :D

MUT JOULURAUHAA KAIKILLE :D

Mä tuun taas joulun jälkeen päteen ;) ;)

%¤"#(//&¤%¤"#"Maanantai 15.12.2008 14:00

Vittu mitä kuraa tää töissä käynti on.. Mitään ei saa myytyä ja kauhee vitutus päällä koko ajan. No eipä voi mitään, saatanan "lama". Kukaan ei suostu ostaan yhtään mitään, tai ei vaikka sais ilmasena!! Kohta on kengän kuva perseessä, mutta vittuakos siinä.. Mistä mä saan motivaatioo? Myydäänkö sitä jossain?

huh huhLauantai 13.12.2008 20:31

Päätin olla juomatta tän loppu vuoden ja jo nyt tekee tiukkaa vaikka vasta kolmas päivä menossa, saattaa olla kyllä et ratkeen tänään. Muutamat henkilöt ei kyl tykkäis kovin hyvää..

Heh HehKeskiviikko 10.12.2008 14:24

<3 <3 <3 Ihastunut(ko)?

Se mun edellinen ihastus tais jo mennä ohi kun toinen raukka tuppas unohtamaan mun nimen, niin mä unohdan sen sitten kokonaan..
No mut "ihan sama", toikin kommentti pistää nykyään kummasti hymyilyttämään. Niinkun muutamat muutkin ihan tyhmät jutut. Ehkä mä sit oon vähän ihastunut, Kun ei pysty edes töihin keskittymään.
Äsken tuli niin mukava viestikin että ei paljon haittaa jos ei tuu kauppaa ku oon yhtä hymyä muuten :D En kyl olis ihan heti uskonut.
Odotan vaan taas innolla et pääsen töistä pois ja parempaan seuraan :)
Mut kaippa sitä on pakko koittaa vähän kauppaa tehdä ettei ihan vielä saa potkuja, vaikka tulossa ne on kuitenkin :D