IRC-Galleria

grillausta & veneilyy ?Perjantai 07.08.2009 17:40

eile oli kieltämät ihan mielenkiintosta. :D luistin aluks sukulaisten madonna-pippaloista ruohikses ja päädyin sitte mutustelee miran kaa grandiosa-pitsaa suoraa siit ihme laatikosta ku oltii eka käyty paistaa se meil ja tungettu sinne laatikkoon takas. mira koitti suostutella mua tuleen sen kaa laruun tsiigaa madonnaa, mut jätin väliin.

siitä päädyin grillaa makkaraa friskun kaltseille (tai siis muut grillas makkaraa, vege-viikkoo viettävä vipe maissii. ;D), hyttyset piikitti siin yhteydes ihanasti jalkoja ja musa soi trallalaa.

sit ajettii roopen kaa jedan rantaa ku sinne piti kuuluu madonna jotenki, jotai jumputust siel oliki mut ei jääty kauaks aikaa ihmettelee. patu, rami & matte oli menos uiton veneelle ja me tungettii messii. mentii sil sit sinne saakka mis tuli sulku madonnan takii, osuttii kai yhtee kariin siin hässäkäs. kun oltii siel niin madonna oli tainnu jo lopettaa, nimittäin mitään ei kuulunu. :'D ku oltii lähös takas, niin huomattii et BENSA oli loppumas ja airoiki oli vaan yks??? sillai vähä et HUPSISTA. sit koitettii päästä takas jedaan siin täysikuun ja tähtitaivaan alla ja hyvältä näyttikin, kunnes vene simahti jedan sataman jo siintäes edessäpäin. :'DDDD hahhaha. yhel airol koitettii sit päästä lähemmäs ja pari metrii kai edettiinki, mut sit uitto viitto meripelastusveneen hinaa meiät rantaan. :'DDD onneks ei vartiosto bongannu meitä ku ei kellää ollu mitään liivejä ja bensan loppumisestakin ois kuulemma tullu sakkoo!

roope heitti mut sit pikaseen siit himaa mopolla, olin IHAN jäässä ku ei ollu kuin shortsit ja joku ohut neule niin ei kauheesti lämmittäny. mut oli HAUSKAA hahahha. :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.