IRC-Galleria

OstoksiaPerjantai 28.08.2009 01:49

On taas viimeaikoina tullut hankittua tavaraa... Ostin yhdeltä Uruguayhin palaavalta 7kk pojan äidiltä Fisher Pricen sitterin, kävelytuolin, syöttötuolin ja kolme taulua. Sain kaupanpäälle kaikenlaista; hyllyjä vauvan huoneeseen, rintavauvankantorepun, pari vilttiä, makuupussin, säkillisen vaatteita, pari isohkoa pehmolelua ja semmoisen kivan valokuvakehyksen johon tulee ensimmäisen vuoden ajalta joka kk kuva :) Vaatteista suuri osa oli lämpöisiä talvivaatteita kun niiden poika on syntynyt tammikuussa ja suurin osa semmoisia alle 3kk ikäselle sopivia, mutta oli muutama isompikin vaate. Eli nyt meillä on kyllä varmasti ekoille 3 kuukaudelle vaatteita ja pitää yrittää tosiaankin muistaa se :)

Sitten olen ostanu vauvalle harsoja; 12 valkoista harsoa vajaalla 6€:lla. Ja lakanasetin ja sitten semmoisen pehmustetun suojalakanan (josta ei siis neste mene läpi). Ja eilen käytiin Ikeassa ja ostettiin semmoisia korihyllyjä vauvan vaatekaappiin 7 kappaletta. Nyt pitäis vielä ostaa kaappiin väliseinä niin päästäis niitä asentamaan ja sitten saisinkin jo vaatteet kaappiin odottamaan vauvan tuloa :) Vaatteista oon jo puolet pessyt ja varmaan nyt tässä loppuviikosta pesen loputkin. Sitten saavat odottaa silitystä kunnes on kaapit tehty niin voin niitä silittää sit suoraan "uuteen" kaappiin.

Poika on kovasti liikuskellut ja Davekin on jo saanut tuntea ekat potkut, vaikka yleensä vauva jostain syystä heti lopettaa potkiskelun kun Daven käsi tulee mahan päälle...taitaa vielä vierastaa, no kaipa se siitä oppii, et isänsä se siinä vaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.