IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

Ankkispankkis.Maanantai 06.08.2007 00:33

Mun polvitaive on auki. <3 Tykkään kamalasti mun atooppisesta ihostani, joka rupeaa kuoleutumaan aina kun tulee hiki tai kastun tai jotain muuta hauskaa.

Dirut oli kivoja.

Toto on tullut takaisin! SE MIES ELÄÄ TAAS! Se ei enää näytä huumeaddiktoituneelta, elämäänsä kyllästyneeltä rokkipaskalta niin kuin ennen!
^____^

Kyo on surkea pieni olento, mutta se veti tuon keikan niin hienosti, ettei voi kuin ihailla. Jos mun ääni olisi niin paskana, niin en jaksaisi edes yrittää.
Onneksi se parani keikan mittaan.

KAORUN NAAMA NÄKYI! MÄ NÄIN SEN MACHON NAAMAN! HAHAHAHHAH!
Awwwwwwww~

Dieta en taas vaihteeksi nähnyt yhtään, enkä Shinyaa, mutta tiedän, että Diellä on maailman ananaksimmat hiukset (ks. omat kuvakansiot @ Kirainen kone, ankkarock050807), sillä on ne helvatan piilokaljut siellä hiusten alla ja se näyttää HASSULTA kun se moshaa.

Shinya oli suloinen ja olematon, kuten aina, mutta miau~, se mies on ihana.

Kaikki ne on.

Saavutin jotain tänään; saattaa johtua siitä, että oli päivän mielialalääkkeet ottamatta, mutta aloin itkemään kolme kertaa keikan aikana - enkä ole ikinä ennen itkenyt keikoilla.
Lollero. Kyon yksinlaulut - siis ne epämääräiset huudahtelut ja vaikerrukset - oli jotain kauneinta ikinä.
RAKASTAN taustatonta laulua, enkä tiedä mitään kauniimpaa kuin Kyon ääni, ja ne yhdistettynä... omfg. Ne kaiutkin sopivat siihen.

Ilmeisesti kys. paasaamani mies on myös todennut, että yhtä haavaa on helpompi hoitaa kuin kuuttasataaviittäkymmentä - se raapama näytti aika kipeältä siinä rinnan alla, ja siitä tuli ihan helvetisti verta, typerä mies, olisi voinut kerrankin jättää sen vuotamisen väliin.
Se näyttää okei kivalta DVDllä kun se auttaa välittämään tunnetta, mutta kun sitä pitää yltiöfiiliksissä katsoa LIVENÄ, tulee sellainen olo että oooh, noinhan voisi alkaa itsekin toimimaan kun tuntuu hieman patoutuneelta juuri nyt!

Nyt kun olen nähnyt Dirut toistamiseen, toivon todellakin, että muistan tästä vielä kahden vuoden päästä jotain muuta kuin, ehhhh, Kyon korokkeen tai paidan. >___>

Pfft, editto: "05.08.07 21:36 <Kiraine> Ja awwww Kaoru, "kun lähdemme täältä, haluan japanilaisen kylvyn ja kylmän oluen!" XD"

Pfffft! Editto 2: Mulla on jee hei kuvakansio - Kiraine !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.