IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1141Perjantai 17.04.2009 21:22

kuulkaas.

Mä en yhtään tykkää, kun pelkät kaverit tulee jossain gallerias vääntään jotain *haliihpusunusumussmuss* -ihkutusta. Ette te sitä livenäkään tekis, niin voisko se omal kohal loppua :D En tykkää myöskään käyttää aina sydänihanuuksia<3<3<3<3<3<3 ihan jokaselle. Eli kaikki kurrrrnuttaja ja pussssssssssuttajat en tiedä muista, mut mä en siitä hirveesti tykkää. Ahistaa enemmän. En mä teidän kans seurustele hei :D enkä ees seurustelukumppanillekaan niit (ainakaan julkisesti) väännä.

Sama koskee livenä. Halit on kivoja, mutta jos se menee siitä eteenpäin, niin ei se oo musta kivaa. "NUUPUPUKURRR!" on viimeinen asia, jonka pelkältä kaverilta haluun kuulla. En ees Nicolta sitä hirveesti arvosta :D Samoin kaikki "sää oot tommonen hassu<3" -tyyppiset jutut. En oo, enkä haluu olla. Lopeta...

Ja tämä EI tarkoita ettenkö rakastaisi ystäviäni ja etten pitäisi kyseisistä ihmisistä. Tämä käytös vaan ärsyttää. Ei sekään, etten itse näitä käytä, tarkoita mitään vihanpitoa :D Tai ettenkö välittäisi. Kasvakaa isoiks hei... Ja asiallinen juttelu ei tarkoita mitään ylivirallista. Jokainen, joka mut tuntee, tietää mun olevan aika humoristinen tyyppi. Hauskaa saa olla, mut ei jooko enää ihkutusta?

Kiitos.

PS, oletan seuraavan 13 kommenttia olevan jotain "NUUPUPPUNUPPUKUUUUQUUUU!<3<3<3" :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.