IRC-Galleria

l`ande

l`ande

We'll make them so jealous~.<3

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

THE LEADING HORSE IS WHITE like NearMaanantai 10.11.2008 23:18

Koska mulla on tylsää ja koska en millään usko voivani lähteä nukkumaan niin selitän epämääräisesti kaikkea paskaa mitä päähän juolahtaa. Järkevää? Ei.
Pelasin Pokémonia taas. Toivottavasti en oo taas niin dorka et tallennan tyhjän pelin ja joudun alottaa alusta koska en haluis millään enää uudestaan noita samoja. Päätin tossa jossain vaiheessa et kuhan saan palkkaa (=kunhan saan aikaseks tunkeutua poliisiasemalle ahdistelemaan univormumiehiltä papereita) niin ostan PSP:n. Mullahan siis tosiaan on elämä, se vaan lahjotettiin Jackille. Epäreilua jos multa kysytään.
Kuuntelin huonoa läppää päälle 24 tuntia isällä ja matkoilla ku mentiin broidien kaa porukalla. Ei jumalauta ihan tosi. Miks pirussa noi kaikki on niin helvetin outoja? Ja messuun sniikkaaminen oli aika ovelaa isiltä >D ”Toivoisin et noi lapset sais ees jotain järkeä päähänsä et ne ei menis tuhoamaan itteensä ihan kokonaan” ....tosiaanko. Kiitos että luotat meihin isärakas<3 Me annettiin sille lahjaks superhieno kortti (Hyvää isäinpäivää isille AAMEN) ja jotain kasvomömmöjä ja kurkku päälle et sen voi laittaa silmille. Ainiin ja joku hajuvesi-ilmaisnäyte. Kiitos Mariia :’D Joululahjaks me hankitaan sille Roséviiniä ja mieskalenteri. Viime synttäreillä se sai suomiviinaa ja kirsikkasuklaata. Välillä mulla tulee sitä miestä sääli.
Sain mummolta viiskymppiä päivällä. Keksin miljoona käyttötarkotusta. Ja mun tosiaan piti ostaa ne housut... Well, tear. Ehk saan isiltä rahaa myös vielä kohta. Sit voisin ostaa ne hameisiin menevät kengät. Tai mikskä niitä nyt ikinä kutsutaan, ihan sama.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

....en saa pasianssia läpi. Surullista sinänsä.
Huomenna meen taas vahtimaan niitä lapsia. Joku kaunis päivä ne kyl rasittuu mun käännyttämiseen lopullisesti. Mut ei lapsia saa jättää Bratz-faneiks, ihan oikeesti. Joku raja tohon hommaan pitää olla.
Toivottavasti mun ei enää tarvii tehä kahvia tai siel on kaikki muutki kipeitä.

Pasianssi meni läpi. Yay. Ei tarvii vieläkään hankkia elämää, ei menny alle puoleen minuuttiin. Ihan oikeesti vittu pistäkää joku mut jolleki peli/netti/mikä tahansa ruuduntapittamis – vierotuskuurille. Mä tarviin sitä. Nyt.
Haluan joulujuhla/pikkujoulumekon. Ei mitään hajua miks helvetissä. Kävin ettiis ylppärijuhliin mekkoa ja näin vaan hirveesti kivaa pikkumustaa. Joka ei sinänsä sovi mulle paskaakaan. Ja huolestuttavaa tässä hommassa oli ensinnäki se et menin kauppoihin ettii vaatteita. Se homma aukasee mussa jonkun oudon vaatefriikin jota en hyväksy henkisesti. Riittää et on vaatteita jotka ei oo rikki (ja mulla ei oo, ainakaan semmosia joilla pystyn olee kaks tuntii putkeen ulkona. Tarviin ulkoiluhousut. Ellei mulla ole... Ainaki joskus mul oli jotkut lasketteluhousut... Tosin en tiiä oliko ne ÖÖH 140senttisille tai jotain? Eli varmaan silt ajalt ku olin ysillä XD)
Ylppäreistä puheen ollen pitäis vissiin käydä kampaajalla. Tai siis haluun varata kampaaja-ajan. Sitkukaudelle, eli sit niihin yo-juhlia varten. Oonko idiootti vai tyhmä? Tai siis, ketä oikeesti kiinnostaa jotkut yo-juhlat. Noh, ei voi ketään.
Voisin vaihtaa sen vaaleenpunasen prinsessaunelman johonki nättiin siniseen yo-mekkoon. Anyone interested?
Eka higurashin tuotantokaus katottu. Jumalauta se on hieno sarja. Tosin olin taas huutamassa ääneen ku siel tapahtu jotain epäkivaa. Hups.

Kertokaa btw ihmiset et miten pystyy ilmasemaan itteensä niin et se ei kuulosta helvetin kliseiseltä tai typerältä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.