IRC-Galleria

no jooTiistai 21.04.2009 01:09

10 asiaa, jotka haluaisin sanoa eri ihmisille juuri nyt

1. En haluais enää miettiä monta vuotta sitten tapahtunutta, voikun voitaisiin olla kunnon väleissä ja vaikka nähdäkin joskus! Kahvilla tai jopa kaljalla.. Siiderillä? Muistan vielä ajat ku oltiin kesät ja viikonloput ja lomat yhdessä, pelattiin vaan Simsiä ja kirmailtiin ulkona.. Miks piti käydä niin kuin kävi?

2. Voisitpa ymmärtää että seurasi ahdistaa, et keksisi jotain muuta tekemistä kun ollaan samassa paikassa samaan aikaan?

3. Tämä on nyt muutamalle yhteisesti: Tiedätte, mitä mieltä olen teistä ja olen siitä kiitollinen. Jouduin ihan uuteen seuraan ilman tuttua ja turvallista porukkaa mutta ootte muodostunu semmoseks mulle. Kiitos siitä tuhannesti! :)))

4. Luoja että odotan tulevaa kesää!! En jaksais millään oottaa sitä päivää kun viedään tavaroita ja asetutaan taloks! Onneks sain sinut mukaan muuttamaan, helpompi on nyt olla kun oot siellä turvana ja seurana. Voi olla että tullaan riitelemään, mutta välejä ei menetetä! :)

5. Haluaisinpa kiittää sinua niistä 14:sta vuodesta(?) jotka oltiin kuin paita ja perse. Onneksi ollaan vieläkin väleissä, mutta ah niitä vuosia. Silloin ei taidettu murehtia mistään ylimääräisestä, elämä vaan oli ja ystävyys piti pintansa. Vanhat kortitkin on tallella, ystävänpäivistä ja synttäreistä :')

6. Anteeksi kaikesta mielipahasta mitä aiheutin, mutta toivottavasti tiedät että tärkein ja rakkain olet koko maailmassa eikä sinua voi korvata millään!! Kyllä kesällä taas muistan miten olen unohtanut arvostaa sinua, toistakin, mutta kyllä te molemmat tiedätte että rakastan teitä. Enkä minä kauas juokse ;)

7. Olispa kiva olla väleissä sinunkin kanssa. Monen kanssa olen välit menettänyt, mutta sinä kuulut niihin joiden kanssa välit haluan oikeesti kohilleen. Vuos on pitkä aika, ja sillon tiesin ekaa kertaa mitä on rakastaminen ja yhdessä oleminen..

8. Sinä voisit mennä ittees. Ei kaikki mee niinku sinä haluat. Nyt oon nähny miten vanha kaveri kärsii välillä takias, en minä jaksa tuommosta. Maailmassa on miljardeja ihmisiä, ja Siilissäkin niitä on tuhansia, mieti välillä. Suhteessa tarvitaan molempia.

9. Olit aivan mahtavaa seuraa, vaikka yleensä humalapäissään törmättiin. Sillon tuntu et elämä on ikuista, mut tekos taas palautti maan pinnalle. Nyt on sulla taas kaikki hyvin, olit ihana persoona!

10. Onneksi varmasti tiedät että olet korvaamaton, ja ystävyytesi on paras asia mitä tiedän! Toinen mukaan lukien. Mutta toiselle jo kerroin asiani, niin sinuakin muistan. Rakas olet ja ystävyys ei katoa meiltä koskaan! :)))

Yhelle, eiku itseasiassa kahelle, voisin vielä sannoo Terve! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.