IRC-Galleria

Rakas <3Sunnuntai 11.07.2010 04:01



Minä rakastuin sinuun,vaikka minulle sanottiin,etten saa.
Tai ehkä juuri siksi,en tiedä,eikä se ole niin tärkeää. Vain se merkitsee,että Rakastuin. Sinä olit kaikkea, mistä minua oli varoitettu, kaikkea, mitä olin vältellyt. Sitten sinä vain kerran kävelit ovesta sisään ja samalla minun sydämeeni.

Tämä tunne repii minua, sillä tahtoisin juosta sinua karkuun,ja toisaalta käpertyä sinun syliisi. Olet kylmä, mutta silti poltat minun sieluani. Kärvennät minut karrelle, jos en saa itseäni sinusta irti, mutta toisaalta hukun kyyneliin, jos en saa olla kanssasi. Kuuluuko rakkauden koskea, olla repivä ja epämukava, vaikka se kuitenkin tuntuu niin pakahduttavan ihanalta, että on vaikeaa edes ymmärtää?

Mitä minä teen sinun kanssasi, käännänkö sinulle selkäni ja kuolen suruun, vai otanko kädestäsi kiinni, olen hetken onnellinen, ja palan loppuun? Me olemme liian erilaisia, mutta kuitenkin sinun kanssasi on niin hyvä ja helppo olla, tunnen tulleeni kotiin.

Minua pelottaa, sillä tiedän, että sinulla on valta minun sieluuni. Jos olen kanssasi minun periaatteillani ei ole mitään merkitystä. Mutta jos en ole kanssasi, millään muulla kuin periaattellani ei ole enää merkitystä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.